Dr.Halit Urgan yorumlar

Dr.Halit Urgan yakın Kumluca Sokak, Kılıçdede Mahallesi, Samsun, İlkadım, Samsun, Black Sea Region, 55070

  • Adres: Kılıçdede mahallesi Kastamonu sokak No:6/56 borkonut center iş merkezi, 55200 İlkadım, Türkiye
  • Telefon: +90 362 438 22 23
  • Web sitesi: drhaliturgan.com
  • Enlem, Boylam: 41.276969, 36.348107

Dr.Halit Urgan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr.Halit Urgan yorumlar

4-5 yıl kadar aslında Halit Beyi sosyal media üzerinden takip edip, Halit Beyin tüm paylaştığı bilgilerini detayı ile okudum hep. Burun ameliyatlari hakkında çok araştırma yaptım kendimce. … Daha fazla

Merabalar! Burun estetiği yıllardır düşündüğüm halde cesaretsiz ve kararsizdim. Ta ki Halit urgan la karşılaşana kadar. Daha ilk karşilaşmamda pozitif enerjisiyle verdiği güvenle karar vermek hiç zor olmadı. Burun ameliyati oldum. iyiki … Daha fazla

Hem kişilik olarak hem nezaket olarak harika bir insan.Çok araştırarak ulaştım kendisine.İyiki sizlerle yollarımız kesişmiş.Harika bir ekipsiniz.Her insanın ameliyat olmadan önce sizi tanıması ve fikir alması gerekir diye düşünüyorum.Ameliyat olacagı doktoruna doğru karar verebilmesi için.Elinize emeğinize sağlık.

2023-09-29 Seda

4-5 yıl kadar aslında Halit Beyi sosyal media üzerinden takip edip, Halit Beyin tüm paylaştığı bilgilerini detayı ile okudum hep. Burun ameliyatlari hakkında çok araştırma yaptım kendimce.

2023-09-29 Ayse

Merabalar! Burun estetiği yıllardır düşündüğüm halde cesaretsiz ve kararsizdim. Ta ki Halit urgan la karşılaşana kadar. Daha ilk karşilaşmamda pozitif enerjisiyle verdiği güvenle karar vermek hiç zor olmadı. Burun ameliyati oldum. iyiki

2023-09-29 Mehmet

Hem kişilik olarak hem nezaket olarak harika bir insan.Çok araştırarak ulaştım kendisine.İyiki sizlerle yollarımız kesişmiş.Harika bir ekipsiniz.Her insanın ameliyat olmadan önce sizi tanıması ve fikir alması gerekir diye düşünüyorum.Ameliyat olacagı doktoruna doğru karar verebilmesi için.Elinize emeğinize sağlık.

2023-10-21 Ayşe

Halit Bey'e uzun süredir sosyal medya üzerinden takip ediyorum ve burun estetikleri hakkında paylaştığı bilgileri detaylıca okuyorum. Çok memnun kaldım.

2023-10-21 Mustafa

Halit Bey'e danıştığım için çok memnunum. Pozitif enerjisi ve güven verici tavırlarıyla karar vermemi kolaylaştırdı. İyi ki burun ameliyatı oldum.

2023-10-21 Fatma

Halit Bey, harika bir kişilik ve nezaket sahibi bir insan. Uzun araştırmalar sonucunda ona ulaştım ve çok memnun kaldım. İyi ki tanımışım.

2023-11-05 Ahmet

Halit Bey'in sosyal medya hesaplarını uzun süredir takip ediyordum ve burun ameliyatları hakkında bilgi edinmek için araştırdım. Kendisine ulaştığıma çok memnunum.

2023-11-10 Ayşe

Bu kadar uzun süredir düşündüğüm bir kararı Halit Urgan'la karşılaştıktan sonra hemen aldım. İlk görüşmemdeki enerjisiyle ve güveniyle karar vermek zor olmadı. İyi ki ameliyat oldum.

2023-11-15 Ali

Halit Urgan ile çalışmaktan çok memnunum. İyi bir ekibe sahipler. Ameliyat olmadan önce doktorunuzu tanımanız gerektiğini düşünüyorum ve onu size tavsiye ederim.

2023-11-20 Merve

Halit Bey'i uzun süredir sosyal medyadan takip ediyordum. Burun estetiği hakkında yaptığı paylaşımlar çok bilgilendiriciydi. İyi ki onu buldum.

2023-11-25 Kadir

Halit Urgan karşısında cesaretime kavuşabildim ve karar verdim. Pozitif enerjisi ve güven verici tavırlarıyla beni etkiledi. İyi ki ameliyat oldum.

2023-11-30 Sevgi

Halit Urgan çok harika bir insan. Uzun araştırmalar sonucunda ona ulaşmaktan dolayı çok mutluyum. Ekibe teşekkür ederim.

2023-12-05 Yusuf

Halit Bey'in sosyal medya hesaplarını uzun süredir takip ediyordum ve burun ameliyatları hakkında bilgi edindiğime seviniyorum.

2023-12-10 Ayşenur

Halit Bey'le çalışmak çok güzeldi. Pozitif ve nezaketli bir doktor. Doktorunuzu tanımanız gerektiğini düşünüyorum ve onu size öneririm.

2023-12-15 Serhat

Halit Urgan'ı uzun süredir sosyal medyadan takip ediyordum ve burun estetiği hakkında bilgi topladım. Doktor olarak kendisini seviyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr.Halit Urgan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?