Dr.Dt Fahri-Rabia Kavrut yorumlar

Dr.Dt Fahri-Rabia Kavrut yakın İsmet İnönü, İsmet İnönü 1 Bulvarı, Hoşnudiye Mahallesi, Tepebaşı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26120

  • Adres: Hoşnudiye Mh. İsmet İnönü-1Cd. Yonca Apt D:Kat:4 Daire:8, 26130 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 233 90 95
  • Web sitesi: fahrikavrut.com
  • Enlem, Boylam: 39.7785403, 30.5148985

Dr.Dt Fahri-Rabia Kavrut, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr.Dt Fahri-Rabia Kavrut yorumlar

İhmal ettiğim Ağız ve diş sağlığım için dolgu,kanal tedavileri,imlantlar ve nihayetinde protezleri kapsayan çok yönlü tedavi süreçleri sonunda sağlıklı dişlere ve Ağız sağlığıma kavuşturan Sayın Dr. Rabia Kavruk ve Dr. Fahri Kavruk'a çok … Daha fazla

Fahri bey ve Rabia hanım son derece profesyonel ve ilgililer. Yıllardır buraya geliyorum. Neredeyse tüm dişlerimi yaptılar, dolgu, kanal, kaplama hepsinden de memnunum, Fahri bey'in eli çok hafif, bugün yirmilik diş çekimi yaptı bana, çok kısa sürdü hiç zorlanmadım. Emeğiniz için çok teşekkürler, iyi ki Eskişehir'desiniz.

Bu zamana kadar gittiğim en samimi ve en iyi doktorduu???? Diş eti problemlerim için gittim ve korkmama rağmen beni çok iyi sakinleştirdi. Diş etime ufak bir müdahalede bulunarak tedaviye başladı. Herkese öneririm. Başka bir doktor aramanıza asla gerek yok???? …

2023-09-29 Emre

İhmal ettiğim Ağız ve diş sağlığım için dolgu,kanal tedavileri,imlantlar ve nihayetinde protezleri kapsayan çok yönlü tedavi süreçleri sonunda sağlıklı dişlere ve Ağız sağlığıma kavuşturan Sayın Dr. Rabia Kavruk ve Dr. Fahri Kavruk'a çok teşekkür ederim.

2023-09-29 Ayşe

Fahri bey ve Rabia hanım son derece profesyonel ve ilgililer. Yıllardır buraya geliyorum. Neredeyse tüm dişlerimi yaptılar, dolgu, kanal, kaplama hepsinden de memnunum, Fahri bey'in eli çok hafif, bugün yirmilik diş çekimi yaptı bana, çok kısa sürdü hiç zorlanmadım. Emeğiniz için çok teşekkürler, iyi ki Eskişehir'desiniz.

2023-09-29 Deniz

Bu zamana kadar gittiğim en samimi ve en iyi doktorduu???? Diş eti problemlerim için gittim ve korkmama rağmen beni çok iyi sakinleştirdi. Diş etime ufak bir müdahalede bulunarak tedaviye başladı. Herkese öneririm. Başka bir doktor aramanıza asla gerek yok????

2023-10-15 Eren

Dişlerimi güvenle emanet edebileceğiniz, işinin ehli bir ekip. Hem dis palyasyonunda hem de hızlı estetik çözümlerde sizi memnun edecektir inanıyorum. Ellerinden tutarken en iyi sonucu aldım, aşkınız için çok teşekkür ederim ve herkese öneririm.

2023-10-20 Ceren

Eğitim aşıkları. Özverili çalışma sistemiyle hizmet veren bir merkez arıyorsanız, burasını seveceksiniz. Tüm çalışanlar iletişim, karşılama ve rating konusunda üst düzey tecrübeye sahiptir. Çok profesyoneller!

2023-10-25 Mert

Eskişehirindeki en iyi diş kliniği, ağız mekanizmanızın her bir noktasına özel ilgi gösteriyorlar ve çözüm üretmek için sizi alanın dışında veya içinde yönlendirirler. İşlerini tutkuyla yaptıkları belli, hepsi bir araya gelmiş.

2023-10-30 Elif

Eşim ve ben bu kliniği tavsiye ediyoruz! Personel çok dost canlısı, tıbbi ve teknik beceriler harika! İşlerini gerçekten biliyorlar, faturalandırmayı ve sigorta işlemlerini ayrıntılı bir şekilde açıklıyorlar.

2023-11-04 Berk

Çok güzel bir hizmet aldık. İlgili ve çok profesyonel doktorlar. Güler yüzle karşılanıyorsunuz. İlk girdiğinizde insanın üzerinde bıraktığı izlenim mükemmel. Bu kliniği herkese tercih ederim, güvenle gelebilirsiniz.

2023-11-19 Deniz

Süper memnunum, çok iyiyim. Teşekkürler!

2023-11-24 Ela

Mükemmel bir deneyim! Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr.Dt Fahri-Rabia Kavrut?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?