dr.cevdet Mirmahmutoğulları Acupuncture Hypnotherapy Hijama yorumlar

dr.cevdet Mirmahmutoğulları Acupuncture Hypnotherapy Hijama yakın Beylikdüzü Caddesi, Büyükşehir Mahallesi, Beylikdüzü, Istanbul, Marmara Region, 34520

  • Enlem, Boylam: 41.0114414, 28.6476232

dr.cevdet Mirmahmutoğulları Acupuncture Hypnotherapy Hijama, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
dr.cevdet Mirmahmutoğulları Acupuncture Hypnotherapy Hijama yorumlar

It was hard to find, here are instructions to find this place. It is in building A9 in the first floor on the left, door 2.

Although we tried different ways to lose weight, we could not be successful. Dr. We found Cevdet on the internet 2 months ago. Together with acupuncture and doctor's brain support, we lost 10 kilos in 2 months. As we lose weight, we bec …

Since 1 month, I have been getting acupuncture and cupping treatment at the clinic of Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları. My discomfort has already eased. There has been a positive change in my mood. I express my endless thanks to the doctor. I am thankful that my path crossed with this clinic. let it be.

2023-09-19 Ayşe

Zayıflamak için farklı yöntemler denememize rağmen başarılı olamadık. 2 ay önce internetten Dr. Cevdet'i bulduk. Akupunktur ve doktorun beyin desteği ile birlikte 2 ayda 10 kilo verdik. Kilo verirken enerjimiz arttı. Daha sağlıklı ve mutlu hissediyoruz.

2023-09-19 Mehmet

1 aydır Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları'nın kliniğinde akupunktur ve hacamat tedavisi alıyorum. Rahatsızlığım şimdiden hafifledi. Ruhsal durumumda pozitif bir değişim oldu. Sonsuz teşekkürlerimi kendisine iletiyorum. Bu klinikle karşılaşmamdan dolayı minnettarım.

2023-09-19 Seda

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları'nın kliniğinde 1 aydır akupunktur ve hacamat tedavisi alıyorum. Rahatsızlığım şimdiden hafifledi. Ruhsal durumumda pozitif bir değişim oldu. Sonsuz teşekkürlerimi kendisine iletiyorum. Bu klinikle karşılaşmamdan dolayı minnettarım.

2023-11-13 Mustafa

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları'nın kliniğini bulmak zordu, burayı bulmak için talimatlar şunlar: Sol tarafta birinci katta A9 binasında, kapı 2'de yer alıyor.

2023-09-20 Emine

Merkezi bulmak biraz zor oldu, ancak talimatlarla bulundu. A9 binasında birinci katta, soldaki ikinci kapı.

2023-09-20 Mehmet

Farklı yöntemleri denememize rağmen kilo veremedik. 2 ay önce Dr. Cevdet'i internetten bulduk. Akupunktur ve beyin desteği ile 2 ayda 10 kilo verdik. Kilo verirken enerjimiz arttı.

2023-09-20 Ayşe

1 aydır Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları'nın kliniğinde akupunktur ve hacamat tedavisi alıyorum. Rahatsızlığım şimdiden hafifledi. Ruhsal durumumda pozitif bir değişiklik oldu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu klinik ile karşılaşmaktan çok memnunum.

2023-10-05 Fatma

Zayıflamak için farklı yöntemler denememize rağmen başarılı olamadık. 2 ay önce Dr. Cevdet'i internetten bulduk. Akupunktur ve beyin desteği ile 2 ayda 10 kilo verdik. Kilo verirken enerjimiz arttı. Daha sağlıklı ve mutlu hissediyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? dr.cevdet Mirmahmutoğulları Acupuncture Hypnotherapy Hijama?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?