Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu yorumlar

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu yakın Fakülte yolu, Fetih Mah., Diyarbakir, Sur, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21280

  • Adres: Kıtılbıl, Dicle Ünv., 21280 Sur/Diyarbakır, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.9178256, 40.2711256

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu yorumlar
2023-09-18 Ali

Spor salonu ilk izlenimim çok olumlu oldu. İçeriye girdiğimde temiz bir ortam ve hoş bir atmosfer ile karşılaştım. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve herkesin rahat hissetmesi için ellerinden geleni yaptılar. Spor salonunun dekoru oldukça şık ve moderndi. Geniş bir alan ve iyi donanımlı ekipmanlar vardı. Fiyat olarak da oldukça makul bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Genel olarak, orada geçirdiğim deneyimden çok memnun kaldım.

2023-09-18 Ayşe

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'na gittiğimde ilk olarak atmosfer ve dekor konusunda çok etkilendim. Salonun içerisi oldukça ferah ve temizdi. Mobilyalar ve dekorasyon çok şık ve moderndi. Fiyatlar da oldukça makuldu ve sundukları hizmet için çok uygun buluyorum. Spor salonunda kullanılan ekipmanlar çok kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da son derece profesyonel ve yardımsever. Genel olarak, burası çok iyi bir spor salonu ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.

2023-09-18 Mehmet

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu fiyat kalite dengesi açısından oldukça başarılı bir yer. Salonun atmosferi çok hoş ve rahatlatıcı. Mobilyalar ve dekorasyon da oldukça şık. Fiyatlar da diğer spor salonlarına göre daha uygun. Spor salonunda kullanılan ekipmanlar da kaliteli ve temiz. Çalışanlar da son derece yardımsever ve güler yüzlü. Spor salonuna gittiğimde her zaman pozitif bir deneyim yaşıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.

2023-10-03 Fatma

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'na gittim ve orada geçirdiğim zamanın keyfini çıkardım. Salonun atmosferi oldukça rahatlatıcı ve sakin. Mobilyalar ve dekorasyon da oldukça şık ve modern. Fiyatlar da benim için uygun ve sundukları hizmet için değerli. Ekipmanlar da kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da son derece profesyonel ve yardımsever. Spor salonu deneyimim genel olarak çok olumlu oldu.

2023-10-08 Ahmet

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'nda geçen hafta spor yapmaya başladım ve çok memnun kaldım. İlk olarak atmosferi ve dekorasyonu çok hoşuma gitti. Salonun içi çok geniş ve ferah. Fiyatlar da diğer spor salonlarına göre oldukça makul. Ekipmanlar da oldukça kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Spor salonunda geçirdiğim zaman benim için gerçekten değerli.

2023-10-13 Fatih

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'nu deneyimledim ve çok memnun kaldım. Salonun atmosferi çok hoş ve rahatlatıcı. Mobilyalar ve dekorasyon da oldukça şık. Fiyatlar da diğer spor salonlarına göre oldukça uygun. Ekipmanlar da kaliteli ve temiz. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyonel. Burada geçirdiğim zaman sürekli olarak memnuniyetle ayrılıyorum.

2023-10-18 Gül

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'nda ilk olarak hoş bir atmosferle karşılaştım. Salonun içi oldukça geniş ve ferah. Dekorasyon da oldukça şık ve modern. Fiyatlar da diğer spor salonlarına göre oldukça makul. Ekipmanlar da kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlü. Spor salonunda harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ömer

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'na gittiğimde ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Salonun atmosferi çok hoş ve sakin. Mobilyalar ve dekorasyon da oldukça şık ve modern. Fiyatlar da diğer spor salonlarına göre oldukça uygun. Ekipmanlar da kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Genel olarak, burada geçirdiğim zamandan çok memnun kaldım.

2023-10-28 Ebru

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'nun atmosferi gerçekten hoş ve rahatlatıcı. Salonun dekorasyonu da oldukça şık ve modern. Fiyatlar da uygun ve hizmet için değerli. Ekipmanlar da kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlü. Spor salonunda harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-02 İbrahim

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu kaliteli bir spor salonudur. Salonun atmosferi oldukça rahatlatıcı ve sakin. Mobilyalar ve dekorasyon da oldukça şık ve modern. Fiyatlar da uygun ve hizmet için değerli. Ekipmanlar da kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Burada geçirdiğim zaman çok keyifliydi.

2023-11-07 Zeynep

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'nu deneyimledim ve çok memnun kaldım. Salonun atmosferi çok hoş ve rahatlatıcı. Mobilyalar ve dekorasyon da oldukça şık. Fiyatlar da diğer spor salonlarına göre oldukça uygun. Ekipmanlar da kaliteli ve temiz. Çalışanlar da son derece yardımcı ve profesyonel. Burada geçirdiğim süre boyunca hep keyif aldım.

2023-11-12 Selin

Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu'nda geçen hafta spor yapmaya başladım ve çok memnun kaldım. İlk olarak atmosferi ve dekoru beni etkiledi. Salonun içi oldukça geniş ve ferah. Fiyatlar da oldukça makul. Ekipmanlar da kaliteli ve düzenli olarak temizleniyor. Çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlü. Spor salonunda geçirdiğim zamandan çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. Şeref İnalöz Kapalı Spor Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?