Dr. Hakan Bozkurt yorumlar

Dr. Hakan Bozkurt yakın Kurtuluş Caddesi, Şeyhali Mahallesi, Antakya, Hatay Province, Mediterranean Region, 31060

  • Adres: Habib-i Neccar, Kurtuluş Cd. Abdulhay Apt, 31060 Antakya/Hatay, Türkiye
  • Telefon: +90 326 214 29 67
  • Enlem, Boylam: 36.201789, 36.165882

Dr. Hakan Bozkurt, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. Hakan Bozkurt yorumlar

Hakan bozkurt hoca işini severek ve hakkıyla yapan hastasını tam anlamıyla dinleyip teşhisini koyup güzel bir şekilde ikna edip tedavisini eden güzel huylu ve karakterli yapıya sahip bir insan olduğunu gördüm memnun kaldım faydasını 'da anında yaşadım teşekkür ederim tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Hakan bozkurt hoca işini severek ve hakkıyla yapan hastasını tam anlamıyla dinleyip teşhisini koyup güzel bir şekilde ikna edip tedavisini eden güzel huylu ve karakterli yapıya sahip bir insan olduğunu gördüm memnun kaldım faydasını da anında yaşadım teşekkür ederim tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Harika bir doktor, çok memnun kaldım. Tedavimde çok başarılı sonuçlar elde ettim. Kendisi işini severek yapan ve hastalarına gerçekten değer veren biri. Tavsiye ediyorum.

2023-09-24 Ahmet

Dr. Hakan Bozkurt gerçekten işini bilen bir doktor. Kendisiyle yaptığım tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hastalarına çok iyi ilgileniyor ve detaylı bir şekilde teşhis koyuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Fatma

Hakan Bozkurt Doktor gerçekten çok kibar ve iyi bir doktor. Kendisine tedavi olmak için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Detaylı bir şekilde hastayı dinliyor ve teşhis koyuyor. Tedavimi de çok başarılı bir şekilde tamamladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Yusuf

Dr. Hakan Bozkurt gerçekten harika bir doktor. Hem işini çok iyi yapıyor hem de hastalarına güler yüzlü bir şekilde yaklaşıyor. Kendisiyle tedavi sürecimden çok memnun kaldım ve sonuçlardan da çok mutlu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Zeynep

Hakan Bozkurt hocayı yakından tanıma fırsatım oldu ve gerçekten çok saygıdeğer bir doktor olduğunu gördüm. Hastalarına çok iyi ilgileniyor ve tedavilerini başarıyla gerçekleştiriyor. Kendisini herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Mert

Hakan Bozkurt Doktor gerçekten işinde uzman bir doktor. Tedavisine gittiğimde beni çok iyi karşıladı ve süreci ayrıntılı bir şekilde anlattı. Sonuçlardan da çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-29 Pınar

Hakan Bozkurt Doktor gerçekten çok iyi bir doktor. Hastasını gerçekten dinleyen ve sorunlarını çözmek için elinden geleni yapan biri. Tedavimde çok başarılı sonuçlar aldım ve kendisine minnettarım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Mehmet

Hakan Bozkurt gerçekten harika bir doktor. Tedavimde çok başarılı sonuçlar elde ettim ve kendisine minnettarım. Hastalarına çok iyi ilgileniyor ve tedavilerini güzel bir şekilde uyguluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Aysu

Hakan Bozkurt Doktor işini gerçekten çok iyi yapıyor. Kendisiyle yaptığım tedaviden çok memnun kaldım ve sonuçlar muhteşemdi. Hastalarına özenli bir şekilde yaklaşıyor ve tedavilerini başarıyla uyguluyor. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Emre

Hakan Bozkurt gerçekten harika bir doktor. Hem işine hem de hastalarına değer veren biri. Kendisiyle yaptığım tedaviden çok memnun kaldım ve sonuçlardan da çok mutlu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Esra

Dr. Hakan Bozkurt gerçekten işini çok iyi yapan bir doktor. Kendisiyle yaptığım tedaviden çok memnun kaldım ve sonuçlar harikaydı. Hem güler yüzlü hem de profesyonel bir yaklaşımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. Hakan Bozkurt?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?