Dormitory yorumlar

Dormitory yakın Camiikebir, Camiikebir Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34440

  • Adres: Küçük Piyale, Kasımpaşa Zincirlikuyu Cd., 34440 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0368246, 28.9662666

Dormitory, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dormitory yorumlar
2023-09-24 Deniz

Bir öğrenci olarak Konut Derneği'nde kaldığım süre boyunca harika bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi çok kısaydı ve her zaman rezervasyon yapmak çok kolaydı. Konutlar temiz ve konforluydu. Hizmet açısından mükemmeldi ve personel her zaman yardımcı oldu. Ayrıca, ortam ve dekorasyon çok güzeldi. Gerçekten genç ve dinamik bir atmosfer vardı. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Hem öğrenciler hem de öğretmenler için harika bir konaklama deneyimi sunan Konut Derneği'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Bende şuana kadar çok memnun kaldığım bir konut derneği oldu. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Yemekler güzeldi ve konutlar da çok temiz ve rahattı. Ayrıca fiyat da oldukça uygun. Genel olarak, Konut Derneği'nde harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-09 Ece

Konut Derneği'nde kalmak için oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kaldım ve rezervasyon yapmak da zor oldu. Ancak, personel çok yardımcı oldu ve her türlü soruna çözüm buldular. Konutlar oldukça temiz ve konforlu. Hizmetler mükemmeldi ve fiyat oldukça makul. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Tesisler ve olanaklar da gayet iyiydi. Genel olarak, Konut Derneği'nde harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-19 Zeynep

Bekleme süresi oldukça uzun ve rezervasyon yapmak biraz zordu. Ancak, Konut Derneği'nde kalırken çok güzel bir deneyim yaşadım. Konutlar temiz ve rahattı. Hizmetler mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. Atmosfer ve dekorasyon çok güzeldi ve genç bir his veriyordu. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Konut Derneği'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Meltem

Bir öğrenci olarak Konut Derneği'nde kalmak harika bir deneyimdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Konutlar temiz ve rahattı. Hizmetler mükemmeldi ve personel her zaman yardımcı oldu. Atmosfer ve dekorasyon çok güzeldi ve tesisler ve olanaklar da iyiydi. Konut Derneği'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Nazlı

Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Konutlar temiz ve rahattı. Hizmetler mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. Atmosfer ve dekorasyon gayet güzeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Konut Derneği'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Gizem

Bekleme süresi çok uzundu ve rezervasyon yapmak biraz zordu. Ancak, Konut Derneği'nde kalmak güzel bir deneyimdi. Konutlar konforlu ve temizdi. Hizmetler mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. Atmosfer ve dekorasyon da harikaydı. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Konut Derneği'ni kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dormitory?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?