Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği yorumlar

Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği yakın Buharalı Şeyh Şakir Efendi Cadde, Selimiye Mahallesi, Ordu, Altınordu, Ordu, Black Sea Region, 52100

  • Adres: Selimiye, 5 Nolu Sok. 43/D, 52100 Ordu Merkez/Ordu, Türkiye
  • Telefon: +90 452 225 36 92
  • Enlem, Boylam: 40.983879, 37.876411

Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği yorumlar
2023-09-27 Mustafa

Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği Oto Galeri'ye gittim ve genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve çeşitli seçenekler sunarak bana yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da oldukça makuldi. Yeni bir araba almayı düşünenlere tavsiye ederim.

2023-09-27 Ayhan

Oto Galeriye gittiğimde oldukça hoş bir atmosferle karşılaştım. Personel çok dostça davrandı ve süreci kolaylaştırdı. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun. Tek dezavantajı, biraz kalabalık olması ve rezervasyon yapmadığımız için biraz beklememiz gerekti.

2023-10-12 Fatma

Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği Oto Galeri'ye gittim ve çok hoş bir deneyim yaşadım. Atmosfer oldukça şık ve çekiciydi. Personel de çok profesyonel ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ebru

Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği Oto Galeri'yi ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. Ortam çok şık ve moderndi. Personel samimi ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de harikaydı ve fiyatlar çok makuldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-27 Cem

Oto Galeri oldukça iyi bir izlenim bıraktı. Personel çok yardımcı oldu ve samimi davrandı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Tek dezavantajı uygun fiyatlarının olmamasıydı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-11 Gülşah

Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği Oto Galeri'ye gittim ve gayet memnun kaldım. Ortam çok hoş ve atmosfer sıcak. Personel de çok yardımcı ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Mehmet

Oto Galeriyi ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. Ortam sıcak ve davetkar bir atmosfere sahipti. Personel samimi ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve fiyatlar makuldi. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doğuş Otomotiv Trafik Müşavirliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?