Dörtler Kültür Merkezi DKM yorumlar

Dörtler Kültür Merkezi DKM yakın Huzurevleri Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 01170

  • Adres: Çukurova Belediyesi Çaprazı, Huzurevleri Mah. Türkmenbaşı BLV. Cahit Aykın Apt, No:58/B, 01360 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 239 39 33
  • Web sitesi: dortlerkulturmerkezi.com
  • Enlem, Boylam: 37.0418303, 35.273389

Dörtler Kültür Merkezi DKM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dörtler Kültür Merkezi DKM yorumlar

Adana il içerisinde bulunan en büyük 3 katlı bol çeşitli alış veriş merkezi.ürün çeşidi anlamında çok fazla çeşit mevcut.Kampanyalı ürünler oluyor.Ayrica yıl içerisinde bir çok etkinlik mevcut.Sadece gezme ve görme amaçlı bile gidilebilir.Personeller gayet ilgili.

çeşitliligi üzerine kentin en büyük kitap,kırtasiye ve oyuncak merkezi.. Tiyatro salonu,test çalışma odaları ve Doğum günü kutlamaları da olan Büyük bir merkez DKM

Ürün çeşitliliği olarak oldukça fazla kırtasiye ürünü var birçok markanın farklı ürünlerini rahatlıkla bulabiliyorsunuz.çocuk oyun alanlarıyla birlikte cafesi özellikle ailelerin ilgi noktası oluyor.haftasonları biraz yogun oluyor.ürün … Daha fazla

2023-09-18 Veysel

Adana il içerisinde bulunan en büyük 3 katlı bol çeşitli alış veriş merkezi.Ürün çeşidi anlamında çok fazla çeşit mevcut.Kampanyalı ürünler oluyor.Ayrıca yıl içerisinde bir çok etkinlik mevcut.Sadece gezme ve görme amaçlı bile gidilebilir.Personeller gayet ilgili.

2023-09-18 Ahmet

Çeşitliliği üzerine kentin en büyük kitap, kırtasiye ve oyuncak merkezi. Tiyatro salonu, test çalışma odaları ve doğum günü kutlamaları da olan büyük bir merkez DKM

2023-09-18 Canan

Ürün çeşitliliği olarak oldukça fazla kırtasiye ürünü var birçok markanın farklı ürünlerini rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Çocuk oyun alanlarıyla birlikte cafesı özellikle ailelerin ilgi noktası oluyor. Haftasonları biraz yoğun oluyor. Ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesi beğenimizize uygun.

2023-10-03 Fatma

Bu mağazadan işyerimize düzenli olarak kırtasiye malzemeleri alıyoruz. Ürün yelpazesi oldukça geniş, her türlü ürünü bulabilmek mümkün. Fiyatlar da uygun. Personel de çok ilgili ve yardımcı oluyor.

2023-10-08 Mehmet

DKM kırtasiye kaliteli ve ucuz aynı zamanda personelleri çok ilgilidir. Her türlü kırtasiye malzemesi bulunuyor. Şiddetle Tavsiye ederim.

2023-10-13 Esra

Sürekli gelmeye alıştığım bir yer oldu kalite olarak hiç bir şikayetim olmadı. Personellerden de memnunum. Yolunuz düşerse tekrar gidebileceğiniz bir yer.

2023-10-18 Tuba

Fiyatları uygun, çeşitli ürünler bulabileceğiniz bir yer. Ürünlerin kalitesi genellikle iyi oluyor, personeller de yardımcı oluyorlar.

2023-10-23 Ayşe

Gayet kaliteli ürünler bulunun bir yer. Fiyatlar makul. Personeller de ilgili.

2023-10-28 Ali

Ürün çeşitliliği fazla, kaliteli ve güzel bir mağaza. Personeller de yardımcı oluyorlar.

2023-11-02 Sevda

Ürün çeşitliliği çok fazla, aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Fiyatlar da uygun. Personeller de ilgili ve yardımcı oluyorlar.

2023-11-07 Murat

Bu mağazaya düzenli olarak alışveriş yaparım. Ürün çeşitliliği çok geniş, her türlü kırtasiye malzemesini bulmak mümkün. Fiyatlar da uygun, personel de yardımcı oluyor.

2023-11-12 Seda

Bu mağazada sürekli olarak alışveriş yapıyoruz. Ürün çeşitliliği çok fazla, her türlü malzemeyi bulabiliyorsunuz. Fiyatlar da uygun, personel de yardımcı oluyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dörtler Kültür Merkezi DKM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?