Doç. Dr. Burak Altun yorumlar

Doç. Dr. Burak Altun yakın Doç. Dr. Süleyman TAŞ, 9734349, Hakkı Yeten Caddesi, Nişantaşı, Teşvikiye Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34365

  • Adres: Teşvikiye, TERRACE FULYA CENTER, Hakkı Yeten Cd. No:11/13, 34365 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: doktortakvimi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0546477, 28.9988673

Doç. Dr. Burak Altun, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Burak Altun yorumlar

İstanbul cerrahi hastanesinde kardiyoloji muayenesine gittik kendisine. Oldukça ilgili bir doktor, biz çok memnun kaldık, yıllık kontrollerimize hep kendisine gideceğiz. Merak ettiğiniz her şeyi uzun uzun anlayabileceğiniz şekilde açıklıyor.

2023-09-27 Ahmet

İstanbul cerrahi hastanesinde kardiyoloji muayenesine gittik kendisine. Oldukça ilgili bir doktor, biz çok memnun kaldık, yıllık kontrollerimize hep kendisine gideceğiz. Merak ettiğiniz her şeyi uzun uzun anlayabileceğiniz şekilde açıklıyor.

2023-09-27 Ayşe

Doç. Dr. Burak Altun Kardiyolog'a kalp sorunları için gittim ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi çok kısa oldu ve doktor ilgili ve anlayışlıydı. Muayenenin sonunda tüm sorularımı cevapladı ve beni rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Osman

Kardiyoloji konusunda çok deneyimli bir doktor. Her zaman düşündüklerimizi anında anlıyor ve bizleri rahatlatıyor. Muayenehane temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ayşe

Doç. Dr. Burak Altun Kardiyolog ilgili ve bilgili bir doktor. Muayenehane modern ve temiz. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeyde. Kesinlikle memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-10-17 Mehmet

Kardiyoloji muayenesi için Doktor Burak Altun'u tercih ettim. İlgili ve açıklayıcı bir şekilde her detayı anlattı. Muayenehane rahat ve temizdi. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-22 Fatma

Doktor Burak Altun ile yaptığım kardiyoloji muayenesinden çok memnun kaldım. Kendisi çok kibar ve anlayışlı bir doktor. Bekleme süresi çok kısa oldu. Muayenehane ise çok temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-27 Ali

Doç. Dr. Burak Altun Kardiyoloji'ye kardiyoloji kontrollerim için gidiyorum ve her seferinde çok memnun kalıyorum. Doktor ilgili ve anlayışlı. Muayenehane temiz ve konforlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Elif

Kardiyoloji muayenesi için Doktor Burak Altun'u tercih ettim ve çok memnun kaldım. Doktor ilgili ve açıklayıcı bir şekilde her şeyi anlattı. Muayenehane temiz ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-06 Cem

Doç. Dr. Burak Altun Kardiyolog'a kalp sorunları için muayene oldum ve çok memnun kaldım. Doktor ilgili ve bilgiliydi. Bekleme süresi çok fazla değildi. Muayenehane temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Selin

Doktor Burak Altun ile yaptığım kardiyoloji muayenesinden çok memnun kaldım. Doktor ilgili ve anlayışlıydı. Ayrıca muayenehane temiz ve konforluydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 İsmail

Doç. Dr. Burak Altun Kardiyolog'a kardiyoloji muayenesine gittim ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi çok kısaydı. Doktor ilgili ve anlayışlıydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Burak Altun?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?