Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker yorumlar

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker yakın Sırakapılar Mahallesi, Denizli, Merkezefendi, Denizli, Aegean Region, 20100

  • Adres: Sırakapılar Mah. Saltak Caddesi No:50 Yeşil Apt. Kat:5 Daire:5, Merkezefendi/Denizli, Türkiye
  • Telefon: +90 258 241 03 48
  • Web sitesi: akgunolmez.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.7801014, 29.0821818

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker yorumlar

11.02.2023 Tarihinde Deprem Bölgesinden Gelen Deprem zede ailemizin 1 yaşındaki bebeğinin Sağlık Kontrolleri ve ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde giderdiler. Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanıma ve Değerli Çalışanlarına Sonsuz Teşekkürlerimi Sunmak İstiyorum Böyle İnsanlar Hep Var Olsunlar.

Sürekli başının arka tarafı ağrıyan oğlumu götürmüştüm, ilgili başarılı bir doktor. Tetkiklerden sonra çikolata çok yemesin, çok kullandığı oyun kulaklığını kullanmasın geçer demişti. Yıllar oldu.. saygılarımı sunuyorum

2023-09-27 Ayşe

West sendromu şüphesiyle doktor hanıma geldik. Direkt ileri West sendromu teşhisi doktor hanım tarafından Doktor bize Kortizol, topomax benexol ve lansor vermişti. Bir de haftada 2 kere kontrol gerekiyormuş

2023-09-27 Murat

11.02.2023 Tarihinde Deprem Bölgesinden Gelen Deprem zede ailemizin 1 yaşındaki bebeğinin Sağlık Kontrolleri ve ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde giderdiler. Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanıma ve Değerli Çalışanlarına Sonsuz Teşekkürlerimi Sunmak İstiyorum Böyle İnsanlar Hep Var Olsunlar.

2023-09-27 Fatma

Sürekli başının arka tarafı ağrıyan oğlumu götürmüştüm, ilgili başarılı bir doktor. Tetkiklerden sonra çikolata çok yemesin, çok kullandığı oyun kulaklığını kullanmasın geçer demişti. Yıllar oldu.. saygılarımı sunuyorum

2023-09-29 Gizem

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanıma çok teşekkür ederim. Oğlumun West sendromu şüphesiyle yanında yardımcı personeliyle birlikte güzel bir şekilde ilgilendi. Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım tarafından yapılan tetkikler sonucunda bize uygun ilaç tedavisi önerildi. Doktor hanım samimi ve güven verici bir yaklaşımla durumu anlattı ve tüm sorularımıza açıklayıcı bir şekilde yanıtlar verdi. Tedavi sürecinde de düzenli olarak kontrole çağırdı ve her seferinde durumu takip etti. Oğlumun sağlık durumu düzeldi ve biz memnun kaldık. Kendisine ve değerli çalışanlarına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

2023-09-29 Ayşe

Bebeğimiz 1 yaşındayken deprem bölgesinden gelen bir depremde zarar gördü. Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım ve ekibi tarafından ücretsiz olarak sağlık kontrolleri ve ihtiyaçlarımız karşılandı. Bu tür insanların varlığı bizi mutlu etti ve minnettarız. Teşekkürler.

2023-09-29 Hakan

Oğlum sürekli başının arka tarafında ağrı yaşıyor. Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a başvurduk ve başarılı bir şekilde ilgilendiği için teşekkür etmek istedim. Tetkikler sonucunda çikolata tüketimini ve oyun kulaklığını sınırlamamızı önerdi. Oğlumun sorunu geçti ve doktor hanımın ilgi ve anlayışına şükranlarımı sunuyorum.

2023-10-14 Elif

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumun tedavisindeki ilgi ve desteği için teşekkür etmek istiyorum. West sendromu şüphesiyle başvurduk ve doktor hanım hızlı ve doğru bir teşhis koydu. Tedavi sürecinde bize ilaç tedavisi önerdi ve düzenli kontroller yaparak durumu takip etti. Oğlum şimdi daha iyi ve doktor hanıma minnettarım.

2023-10-19 Mehmet

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumun ağrılarıyla ilgilenmesi için teşekkür etmek istiyorum. Tetkikler sonucunda çikolata tüketimini sınırlayarak ve oyun kulaklığını kullanmamasını önerdi. Oğlumun ağrıları azaldı ve doktor hanımın önerilerine uyduk. Saygılarımı sunuyorum.

2023-10-24 Fatma

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım ve ekibi tarafından deprem bölgesinden gelen bebeklerin sağlık kontrolleri ve ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılandı. Bu tür insanları görmek ve yardımlarını görmek gerçekten güzel. Minnettarız ve teşekkür ederiz.

2023-10-29 Emre

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumun ağrılarıyla ilgilenmesi için teşekkür etmek istiyorum. Oyun kulaklığını kullanmamasını ve çikolata tüketimini sınırlamasını önerdi. Yıllar önce başvurduk ve oğlum hala ağrılar yaşamıyor. Saygılarımı sunuyorum.

2023-11-03 Hatice

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumun West sendromu şüphesiyle başvurduk. Doğru bir teşhis koydu ve ilaç tedavisi önerdi. Sürekli kontrole çağırdı ve durumu takip etti. Oğlum şimdi daha iyi ve kendisine teşekkür etmek istiyorum.

2023-11-08 Mustafa

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumun ağrılarıyla ilgili ilgi ve tedavi için teşekkürlerimi sunuyorum. Tetkikler sonucunda çikolata tüketimini ve oyun kulaklığını sınırlamasını önerdi. Yıllar geçti ve oğlumun ağrıları geçti. Saygılarımı sunuyorum.

2023-11-13 Esra

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumuzun West sendromu şüphesiyle başvurduk. Doğru bir teşhis koydu ve ilaç tedavisi önerdi. Kontrollere düzenli olarak çağırdı ve durumu takip etti. Oğlumuzun sağlığı düzeldi ve teşekkür ederiz.

2023-11-18 Serdar

Bebeğimiz depremde zarar gördü ve Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım ve ekibi tarafından ücretsiz olarak sağlık kontrolleri ve ihtiyaçlarımız karşılandı. Minnettarız ve teşekkür ederiz.

2023-11-23 Ceyda

Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker Hanım'a oğlumuzun ağrılarıyla ilgili ilgi ve tedavi için teşekkür ederiz. Çikolata tüketimi ve oyun kulaklığı kullanımını sınırladı. Yıllar geçti ve doktor hanımın önerilerine uyduk. Saygılarımızla.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Akgün Ölmez Türker?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?