Diyarbakır Termal Sauna & Hamam yorumlar

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam yakın Gürsel Caddesi, Muradiye Mahallesi, Bağlar, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21080

  • Adres: Muradiye, Gürsel Cad, kaynarca apt altı 51/A, 21090 Bağlar/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 532 415 17 06
  • Enlem, Boylam: 37.9180739, 40.2122134

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diyarbakır Termal Sauna & Hamam yorumlar

Diyarbakırda gidebileceğiniz en iyi hamam muazzam kesecileriyle ve güleryüzlü çalışanlarıyla diyarbakırdaki en temiz hamamdır ben birçok hamama gittim fakat hiçbiri gün gün temizlik yapmıyordu burası ise her gece gittiğimde çalışanlarının … Daha fazla

Diyarbakır ulu cami'den düz gidince en sonda. Mutlaka görülmesi gereken yerler

2023-09-30 Ayşe

Diyarbakırda gidebileceğiniz en iyi hamam muazzam kesecileriyle ve güleryüzlü çalışanlarıyla diyarbakırdaki en temiz hamamdır ben birçok hamama gittim fakat hiçbiri gün gün temizlik yapmıyordu burası ise her gece gittiğimde çalışanlarının temizliğini yaptığını gördüm kesinlikle gidilmesi gereken bir yer

2023-09-30 Mehmet

Beklentinizi çok yüksek tutmayın ama fazlasıyla işinizi görür... Tavsiye edilir yine de

2023-09-30 Gizem

Diyarbakır ulu cami'den düz gidince en sonda. Mutlaka görülmesi gereken yerler

2023-10-15 Ahmet

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'nın Hamamında ruhen ve bedenen rahatlanacağınız bir mekan. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Tüm hamam hizmetlerini uygun fiyatlarla sunuyorlar. Keseleri özellikle çok iyi. Birçok hamama gittim ama bu kesecilerin yaptığı masaj ve peeling gibi uygulamaları hiçbir yerde bulamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Selin

Diyarbakır Hamam & Saunanın güzel bir atmosferi var. Temizliği oldukça iyi. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Fatma

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'nın hizmetinden çok memnun kaldım. Hem rahatladım hem de keyifli vakit geçirdim. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-30 Ali

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'ya gittim. Hamam hizmetlerinden faydalandım. Çalışanlar gayet profesyonel ve ilgiliydi. Temizlik konusunda da sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Deniz

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'nın atmosferi oldukça hoş. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Temizlik konusunda da bir sorun yaşamadım. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Murat

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'nın hizmeti oldukça iyiydi. Çalışanlar güler yüzlü ve profesyoneller. Temizlik konusunda da bir problem yaşamadım. Fiyatları da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Zeynep

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'ya gittim ve çok memnun kaldım. Hamam hizmetlerine bayıldım. Temizlik konusunda da bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Hasan

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna'nın atmosferi oldukça hoş ve rahatlatıcı. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-24 Nur

Diyarbakır Termal Sauna & Hamam Sauna harika bir yer. Atmosferi çok güzel ve rahatlatıcı. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diyarbakır Termal Sauna & Hamam?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?