Diyarbakır Resim Atölyesi yorumlar

Diyarbakır Resim Atölyesi yakın 151. Sokak, Medya Mahallesi, Kayapınar, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21000

  • Adres: Huzurevleri, 153. Sk. No:4, 21070 Kayapınar/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 531 992 16 45
  • Web sitesi: m.facebook.com
  • Enlem, Boylam: 37.948609, 40.1811719

Diyarbakır Resim Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diyarbakır Resim Atölyesi yorumlar
2023-09-26 Ahmet

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, müthiş bir atmosfere sahip bir yer. Burada resim yapma deneyimim çok keyifliydi. Eğitmenler çok iyiydi ve bana çok yardımcı oldular. Okulda birçok farklı resim teknikleri öğrendim ve kendimi geliştirdim. Tüm malzemelerin sağlandığı güzel bir stüdyo ve atölye var. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-26 Ayşe

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, oldukça etkileyici bir yer. Burada geçirdiğim zamanı gerçekten seviyorum. Çalışanlar çok dostça ve yardımsever. Resim yapmak için tüm malzemeler sağlanır ve herhangi bir beceri seviyesine sahip herkes için dersler sunulur. Burada resim yeteneklerimi geliştirdim ve yeni teknikler öğrendim. Kesinlikle buraya tekrar gitmeyi düşünüyorum!

2023-09-26 Mehmet

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, herkese tavsiye edebileceğim harika bir yer. Burada sıcak bir ortamda resim yapabilirsiniz. Çok sayıda farklı resim teknikleri hakkında bilgi edinebilir ve yeni beceri kazanabilirsiniz. Atölyede eğitmenler çok iyi ve yardımcı oluyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-11 Fatma

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Burada resim yapmak için gerekli tüm malzemeleri bulabilirsiniz. Personel çok profesyonel ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Atmosfer çok rahat ve stüdyoda her zaman ilham verici bir atmosfer var. Fiyatlar da makul. Kesinlikle burayı tavsiye ederim!

2023-10-16 Mustafa

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, resim yapmak için mükemmel bir yer. Burada dersler oldukça bilgilendirici ve eğlenceli. Eğitmenler harika ve her zaman yardım etmeye istekli. Stüdyo ve atölyede kullanılan malzemeler de kaliteli. Fiyatlar da oldukça uygun. Bu yeri kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-21 Süleyman

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, resim yapmak için harika bir yer. Atmosfer çok rahat ve çalışanlar çok dostça. Her seviyeden öğrenciye yönelik dersler sunuluyor ve malzemeler sağlanıyor. Okulda öğrendiğim tekniklerle resim becerilerimi geliştirdim. Kesinlikle burayı tavsiye ederim!

2023-10-26 Gülsüm

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, benim için mükemmel bir deneyim oldu. Dersler çok eğitici ve eğlenceliydi ve eğitmenler çok yardımcı oldular. Stüdyo ve atölye harika bir atmosfere sahip. Buradaki resim çalışmalarımın kalitesi gerçekten arttı ve yeni teknikler öğrendim. Kesinlikle burada resim yapmak isteyen herkese tavsiye ederim!

2023-10-31 Gökhan

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, çok hoş bir yer. Burada geçirdiğim zamanı gerçekten seviyorum. Eğitmenler harika ve her zaman yardımcı oluyor. Atmosfer çok rahat ve rahatlatıcı bir yer. Dersler her seviyeden öğrenciye uygun ve resim tekniklerini öğrenmek için mükemmel bir yer. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-11-05 Hale

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, resim yapmak için harika bir yer. Burada resim için gerekli tüm malzemeler ve kaynaklar sağlanır. Eğitmenler harika ve çok yardımcı oluyor. Stüdyo ve atölye ortamı rahat ve ilham verici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-10 Esra

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, oldukça profesyonel bir yer. Resim yeteneklerinizi geliştirmek ve yeni teknikler öğrenmek için harika bir yer. Eğitmenler bilgili ve esnekler. Stüdyo ve atölyede kullanılan malzemeler de kaliteli. Atmosfer de çok rahat ve ilham verici. Kesinlikle bu yeri tavsiye ederim!

2023-11-15 Selma

Diyarbakır Resim Atölyesi Okul, oldukça etkileyici bir yer. Burada geçirdiğim zamanı gerçekten seviyorum. Eğitmenler çok dostça ve yardımsever. Resim yapmak için tüm malzemeler sağlanır ve herhangi bir beceri seviyesine sahip herkes için dersler sunulur. Burada resim yeteneklerimi geliştirdim ve yeni teknikler öğrendim. Kesinlikle buraya tekrar gitmeyi düşünüyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diyarbakır Resim Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?