Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yorumlar

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yakın Kayapınar, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21070

  • Enlem, Boylam: 37.9860077, 40.1315115

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yorumlar

Super

2023-09-27 Esra

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne ilk gittiğimde etrafa güzel bir izlenim verdi ve olumlu bir atmosfere sahipti. Personel çok titiz ve profesyoneldi. Doktorlar bilgili ve deneyimliydi. Hastane temiz ve düzenliydi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-27 Mehmet

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni önemli bir sorunum için tercih ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Muayene esnasında bekletilmedim ve hızlı bir şekilde halledildi. Hastanenin konforlu ve modern bir atmosferi vardı. Kesinlikle öneriyorum.

2023-09-27 Sema

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne çocuğumla birlikte gittik ve çok iyi bir deneyim yaşadık. Personel çocuklarla çok iyi iletişim kuruyor ve onları rahatlatıyor. Muayene odası da çocuk dostu ve eğlenceli dekore edilmiş. Çok memnun kaldık.

2023-10-12 Ayşe

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne diş çekimi için gittim ve beklediğimden daha az acı hissettim. Doktorlar çok profesyoneldi ve işlerini iyi yapıyorlardı. Hastane temiz ve steril bir ortama sahipti. Memnun kaldım.

2023-10-22 Emine

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne diş dolgusu yaptırmak için gittim ve çok memnun kaldım. Doktorlar çok dikkatli ve hassas davrandılar. Personel de güler yüzlü ve yardımseverdi. Hastane temiz ve modern bir ortama sahipti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Derya

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde köprü yaptırdım ve memnun kaldım. Doktorlar bilgili ve deneyimliydi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Hastanenin iç dekoru da hoştu. Fiyatlar da makul seviyede. Tavsiye ederim.

2023-11-06 Murat

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne diş temizliği için gittim ve memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Doktorlar bilgili ve deneyimliydi. Hizmet kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-11 Gülnur

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde kanal tedavisi oldum ve memnun kaldım. Doktorlar çok profesyonel ve işlerini iyi yaptılar. Personel de güler yüzlü ve yardımseverdi. Hastane modern ve temiz bir ortama sahipti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Hasan

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne acil bir durumda gittim ve hızlı bir şekilde muayene edildim. Doktorlar çok dikkatliydi ve gerekeni yaptılar. Personel de yardımseverdi. Hastane temiz ve düzenliydi. Memnun kaldım.

2023-11-21 Nil

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ettim ve hoş bir atmosferi olduğunu düşündüm. Personel yardımsever ve ilgiliydi. Doktorlar da bilgili ve deneyimliydi. Hastane temiz ve düzenliydi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?