Divella Bistro Restaurant yorumlar

Divella Bistro Restaurant yakın Divella Bistro Restaurant, 11, Adliye Sokağı, Cankurtaran Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34122

  • Adres: Cankurtaran mah. akbıyık caddesi, Adliye Sk. no:11, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 552 880 21 31
  • Web sitesi: divellabistro.net
  • Enlem, Boylam: 41.0064075, 28.9807838

Divella Bistro Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Divella Bistro Restaurant yorumlar

The food and the service were outstanding. We had the shrimp casserole, the baked fish, and a veal steak. It was all delicious. The guys were so attentive that we took a picture with the wait staff. The owner came over and brought a … Daha fazla

The bread service is excellent as it comes with a purée of salted, pickled olives. Easy on that though as it can get you full real quick. … Daha fazla

I chanced upon this restaurant near my hotel and the owners were very friendly, invited me in for a drink on a very hot day. There was outdoor and indoor seatings but I sat indoor as I’m not fond of cats. There was this cat called Gabriel … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Yemekler çok lezizdi, özellikle karides kase ve fırında balık çok iyiydi. Servis de harikaydı. Garsonlar çok ilgiliydi, hatta onlarla birlikte fotoğraf çektirdik. Sahibi bile yanımıza gelip bir şeyler getirdi.

2023-09-19 Mehmet

Ekmek servisi harika, tuzlu ve turşulu zeytin püresi ile geliyor. Ama fazla kaçırmayın çünkü çok çabuk doyurabiliyor.

2023-09-19 Fatma

Oteline yakın bir restoranda tesadüfen buldum ve sahipleri çok samimiydi, beni çok sıcak bir günde içmeye davet ettiler. Hem açık hem kapalı bölümler vardı ama kedilerden hoşlanmadığım için içeride oturdum. Gabriel adında bir kedi vardı...

2023-10-09 Zeynep

Kahvaltı mükemmeldi, özellikle menemen ve simit çok lezzetliydi. Ancak hizmet biraz yavaştı ve kahvaltı salonu çok kalabalıktı. Yine de genel olarak güzel bir deneyim oldu.

2023-10-14 Murat

Ambiyans ve dekor harika, gerçekten şık bir restoran. Ancak yoğun olmasından dolayı rezervasyon yapmanızı öneririm. Yemekler de oldukça lezzetliydi ve personel çok yardımcı oldu.

2023-10-19 Esra

Restoranın atmosferi çok etkileyiciydi, özellikle akşam saatlerinde daha da güzeldi. Yemeklerin kalitesi de harikaydı ve personel çok nazikti. Her şey harika bir deneyim yaşattı.

2023-10-24 Mustafa

Hem içeride hem dışarıda oturma seçeneği bulunan bir restoran. Ancak içeride kediler olduğu için ben dışarıda oturdum. Kedilerle oynamaktan keyif aldım. Yemekler de oldukça lezzetliydi ve hizmet iyiydi.

2023-10-29 Selin

Yemekler çok güzeldi, özellikle balık ve et yemekleri favorim oldu. Servis de hızlı ve güler yüzlüydü. Sadece ortam biraz gürültülüydü. Fiyatlar da uygun sayılır.

2023-11-03 Halil

Restorana gittiğimde çok kalabalıktı ve oturmak için biraz beklememiz gerekti. Ancak beklemeye değdi, yemekler mükemmeldi ve personel çok ilgiliydi. Bir daha geleceğim.

2023-11-08 Gülay

Öğle yemeği için burayı tercih ettim ve doğru bir seçim yapmışım. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve servis de hızlıydı. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Emin

Yemeklerin tadı çok güzeldi, özellikle tavuk şiş harikaydı. Ancak restoran biraz kalabalık olduğu için hizmet biraz yavaş oldu. Yine de genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Divella Bistro Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?