DİLEK YARIMADASI BÜYÜK MENDERES DELTASI MİLLİ PARKI ZİYARETÇİ VE TANITIM MERKEZİ DOĞANBEY MİLLİ PARK ŞEFLİĞİ yorumlar

DİLEK YARIMADASI BÜYÜK MENDERES DELTASI MİLLİ PARKI ZİYARETÇİ VE TANITIM MERKEZİ DOĞANBEY MİLLİ PARK ŞEFLİĞİ yakın Eski Doğanbey, Doğanbey Mahallesi, Söke, Aydın, Aegean Region

  • Adres: Doğanbey, 4337 sokak no:13, 09220, 09200 Söke/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 256 537 60 03
  • Enlem, Boylam: 37.6319195, 27.1781363

DİLEK YARIMADASI BÜYÜK MENDERES DELTASI MİLLİ PARKI ZİYARETÇİ VE TANITIM MERKEZİ DOĞANBEY MİLLİ PARK ŞEFLİĞİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DİLEK YARIMADASI BÜYÜK MENDERES DELTASI MİLLİ PARKI ZİYARETÇİ VE TANITIM MERKEZİ DOĞANBEY MİLLİ PARK ŞEFLİĞİ yorumlar

Çok güzel bir müze olmuş. Kuşadası milli parkı içerisinde yer alan ve hala yaşamakta olan hemen hemen tüm hayvanlar müzede yer alıyor. Doğada ölü olarak bulunmuş hayvanlar içleri doldurularak burada sergilenmekte. Çocukların çok ilgisini … Daha fazla

Milli Park ziyaretçi merkezi olarak hizmet veren bu güzel mekanda hem eski Doğanbey hakkında hem de Dilek yarımadası hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu mekanda bölgede yaşayan hayvanların örneklerini görebilirsiniz, yetkili personelin … Daha fazla

2023-09-27 Ahmet

Çok güzel bir müze olmuş. Kuşadası milli parkı içerisinde yer alan ve hala yaşamakta olan hemen hemen tüm hayvanlar müzede yer alıyor. Doğada ölü olarak bulunmuş hayvanlar içleri doldurularak burada sergilenmekte. Çocukların çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

2023-09-27 Ayşe

Milli Park ziyaretçi merkezi olarak hizmet veren bu güzel mekanda hem eski Doğanbey hakkında hem de Dilek yarımadası hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu mekanda bölgede yaşayan hayvanların örneklerini görebilirsiniz, yetkili personelin yardımlarından memnuniyet duyduk.

2023-10-12 Gamze

Çok keyifli bir gün geçirdim. Doğa koruma alanını ziyaret etmek için bu merkeze uğradım ve gerçekten memnun kaldım. Personel son derece yardımseverdi ve tüm sorularımıza içtenlikle cevap verdiler. Müzede sergilenen hayvanlar çok etkileyiciydi ve çocuklar için eğitici bir deneyim olduğunu düşünüyorum.

2023-10-17 Deniz

Doğa koruma alanındaki bu merkeze Ulaşım zor olsa da ziyaret etmek için değer. Müze çok detaylı ve interaktif bir deneyim sunuyor. Çalışanlar bilgili ve yardımcı, müzede sergilenen hayvan örneklerinin kalitesi çok iyiydi. Yanınıza su ve atıştırmalık bir şeyler almanızı tavsiye ederim çünkü kafeterya hizmeti sınırlı.

2023-10-22 Feyza

Dilek Yarımadası Milli Parkı için uğradığımız bu merkezde oldukça etkilendik. Müze bölgedeki doğal yaşam hakkında çok detaylı bilgiler sunuyor ve sergilenen hayvan örnekleri gerçekten dikkat çekici. Personel de son derece yardımcı oldu ve tüm sorularımıza açıklama yaptı.

2023-10-27 Selin

İçeriği oldukça zengin ve interaktif bir müze. Müzede sergilenen hayvan örnekleri çok gerçekçi ve aynı zamanda bilgi verici. Müze personeli de oldukça ilgili ve yardımcı oldu. Sadece müze kafeteryasının seçenekleri biraz kısıtlıydı, bu yüzden yanınıza yiyecek ve içecek almanızı öneririm.

2023-11-01 Cem

Doğa koruma alanında harika bir ziyaret yaptık. Müze oldukça ilginç ve eğiticiydi, sergilenen hayvan örnekleri de çok iyi korunmuştu. Müze personeli çok dostça ve yardımseverdi. Sadece kafe hizmetinin daha çeşitli olmasını dilerdim.

2023-11-06 Buse

Bu merkeze gerçekten değer. Müze oldukça bilgilendirici ve ilgi çekici, sergilenen hayvan örnekleri de çok iyi korunmuş. Personel de oldukça yardımcı ve bilgiliydi. Sadece müze kafeteryasının biraz daha çeşit sunmasını dilerim.

2023-11-11 Serkan

Doğa koruma alanını ziyaret etmek için bu merkeze uğradık ve çok memnun kaldık. Müze oldukça interaktif ve eğiticiydi, sergilenen hayvan örnekleri de çok etkileyiciydi. Personel son derece yardımseverdi ve tüm sorularımıza içtenlikle cevap verdiler.

2023-11-16 Derya

Müze oldukça ilgi çekiciydi ve bölgedeki doğal yaşam hakkında detaylı bilgi sunuyordu. Müzede sergilenen hayvan örnekleri de oldukça etkileyiciydi. Personel son derece yardımsever ve bilgiliydi. Sadece kafe hizmetinin biraz daha kaliteli olmasını dilerim.

2023-11-21 Murat

Buraya gelmek biraz zor oldu çünkü yol sorunu vardı, ancak ziyaret etmek için kesinlikle değer. Müze interaktif bir deneyim sunuyor ve sergilenen hayvan örnekleri çok iyi korunmuş. Personel de yardımcı ve bilgiliydi. Kafeterya hizmeti biraz sınırlı olduğu için yanınıza su ve atıştırmalıklar almanızı öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DİLEK YARIMADASI BÜYÜK MENDERES DELTASI MİLLİ PARKI ZİYARETÇİ VE TANITIM MERKEZİ DOĞANBEY MİLLİ PARK ŞEFLİĞİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?