Dikkat Sürücü Kursu yorumlar

Dikkat Sürücü Kursu yakın Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı, Bahçelievler Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35600

  • Adres: Bahriye Üçok, 35560 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 366 70 70
  • Enlem, Boylam: 38.4635122, 27.1148014

Dikkat Sürücü Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dikkat Sürücü Kursu yorumlar

Arkadaşımın önerisiyle manuel ehliyet almak için kursa yazılmıştım. İyi ki de bu kursu tercih etmişim, ehliyeti alana kadar ki tüm süreçteki ilgi ve destekleri için tüm kurs çalışanlarına ve hocalarına teşekkür ederim. Ancak en büyük … Daha fazla

Dikkat Sürücü Kursu Ailesi için Ne desem az kalır. Gerçekten en başından beri hissettiğim o samimiyet ve aile ortamı ehliyet alırken sürücü kursu seçiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamama sebep oldu. Kayıt olduğunuz andan … Daha fazla

Otomatik ehliyet için yazılmıştım. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Teorik dersleri sayesinde yazılı sınavı tekte geçtim. Direksiyon dersimde de bana yardımcı olan Sercan hocam sayesinde sürücü sınavını tekte geçtim. Çok sabırlı ve çok iyi anlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Ayşe

Arkadaşımın önerisiyle manuel ehliyet almak için kursa yazılmıştım. İyi ki de bu kursu tercih etmişim, ehliyeti alana kadar ki tüm süreçteki ilgi ve destekleri için tüm kurs çalışanlarına ve hocalarına teşekkür ederim. Ancak en büyük

2023-09-23 Fatma

Dikkat Sürücü Kursu Ailesi için Ne desem az kalır. Gerçekten en başından beri hissettiğim o samimiyet ve aile ortamı ehliyet alırken sürücü kursu seçiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamama sebep oldu. Kayıt olduğunuz and

2023-09-23 Ahmet

Otomatik ehliyet için yazılmıştım. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Teorik dersleri sayesinde yazılı sınavı tekte geçtim. Direksiyon dersimde de bana yardımcı olan Sercan hocam sayesinde sürücü sınavını tekte geçtim. Çok sabırlı ve çok iyi anlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Mehmet

Kursa kaydolurken hiç pişman olmadım. Çok güzel bir deneyimdi. Kurs çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. İhtiyacım olduğunda her zaman bana yardımcı oldular. Derslerin düzeni de harikaydı. Sadece müzik biraz yüksek olabilirdi ama genel olarak çok güzel bir deneyimdi.

2023-10-13 Emine

Kasımpaşa Şubesi'nden sürücü eğitimi aldım. İlgili ve yardımsever personeli ve öğretmenleri sayesinde sürüş becerilerimi geliştirdim ve başarılı bir şekilde ehliyetimi alabildim. Kursun atmosferi de çok iyiydi ve ders saatleri uygun ve esnekti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

Kursa kayıt olduktan sonra hemen derslere başladım. Sürüş becerilerimi geliştirmeme yardımcı olan öğretmenler ve kurs personeli çok profesyonel ve samimiydi. Direksiyon derslerinin yanı sıra, teorik derslerin de benim için çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Kursun fiyatı da oldukça makul.

2023-10-23 Zeynep

İyi bir sürücü olmak için Dikkat Sürücü Kursu'nu tercih ettim ve kesinlikle doğru bir karar verdim. Kurs personeli ve öğretmenleri son derece profesyonel ve yardımseverdi. Hem teorik hem de pratik derslerde çok şey öğrendim ve ehliyetimi ilk denemede aldım. Harika bir deneyimdi.

2023-10-28 Berk

Sürücü kursuna kaydolduğumda her şeyi bildiğimi düşünüyordum ama kurs sırasında birçok yeni şey öğrendim ve sürüş becerilerimi önemli ölçüde geliştirdim. Kurs çalışanları ve öğretmenler oldukça yardımcı oldu ve sürücü sınavını başarılı bir şekilde geçmeme yardımcı oldular.

2023-11-02 Gülay

Dikkat Sürücü Kursu'nda aldığım eğitimden çok memnunum. Öğretmenler son derece sabırlı ve profesyoneldi ve bana özgüven kazandırdılar. Kurs çalışanları da oldukça yardımcı oldu ve tüm süreç boyunca bana destek verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Cem

Kursa yazılmadan önce birkaç farklı sürücü kursunu araştırdım ve sonunda Dikkat Sürücü Kursu'nu seçtim ve kesinlikle doğru bir karar verdim. Öğretmenler son derece profesyonel ve bilgiliydi ve sürekli olarak beni motive ettiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Selin

Ehliyetimi almak için Dikkat Sürücü Kursu'nu tercih ettim ve gerçekten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. İlgili ve yardımsever personeli sayesinde tüm süreç boyunca rahat hissettim. Öğretmenler de son derece profesyonel ve dersler verimliydi.

2023-11-17 Murat

Kursun atmosferi oldukça samimi ve dostça. Öğretmenler son derece profesyonel ve yardımsever ve bana sürüş becerilerimi geliştirmede yardımcı oldular. Kursun tüm süreci oldukça düzenli ve etkili bir şekilde işledi ve ehliyetimi ilk denemede aldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dikkat Sürücü Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?