Dijital İzler | Video Animasyon ve Prodüksiyon Ajansı yorumlar

Dijital İzler | Video Animasyon ve Prodüksiyon Ajansı yakın Trump Alışveriş Merkezi, Bestekar Şakir Ağa Sokağı, Kuştepe, Kuştepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Enlem, Boylam: 41.0678793, 28.9926673

Dijital İzler | Video Animasyon ve Prodüksiyon Ajansı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dijital İzler | Video Animasyon ve Prodüksiyon Ajansı yorumlar

We needed a video animation for our company, so we commissioned Dijital Izler to do it. The results corresponded exactly to our expectations and the communication also worked perfectly.

2023-09-19 Ebru

Şirketimiz için bir video animasyonuna ihtiyacımız vardı, bu yüzden Dijital İzler'e bu işi yapmaları için talimat verdik. Sonuçlar tam olarak beklentilerimize uydu ve iletişim de mükemmel çalıştı.

2023-09-19 Ayşe

Dijital İzler ile çalışmak harikaydı. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve profesyonel bir hizmet sundu. Video animasyonumuz beklediğimizden daha da iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

Dijital İzler'e bir video animasyonu yaptırmak için başvurduk ve sonuçtan çok memnun kaldık. İletişim süreci sorunsuzdu ve hizmet kalitesi beklentilerimizi karşıladı. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-10-04 Fatma

Dijital İzler ile çalışırken çok keyif aldık. Müşteri hizmetleri çok profesyonel davrandı ve isteklerimizi tam olarak yerine getirdiler. Video animasyonumuz çok etkileyiciydi ve şirketimiz için harika bir pazarlama aracı oldu.

2023-10-09 Mustafa

Dijital İzler, video animasyonu konusunda gerçekten uzman bir ajans. Çalışmaları oldukça etkileyici ve profesyoneldi. Beklentilerimi tam olarak karşıladılar ve iletişimleri de çok iyi oldu.

2023-10-14 Gül

Dijital İzler'le çalışmak harikaydı. Müşteri hizmetleri ekibi çok anlayışlı ve yardımcı oldu. Video animasyonumuz çok kısa bir süre içinde tamamlandı ve sonuçtan çok memnun kaldık.

2023-10-19 Ahmet

Dijital İzler'e video animasyonumuzu yapmaları için başvurduk ve sonuçtan çok memnun kaldık. Kaliteli bir hizmet aldık ve iletişimleri de çok iyiydi. Çalışanlarının profesyonelliği etkileyiciydi.

2023-10-24 Selin

Dijital İzler ile çalıştığım sürece hiçbir şikayetim yoktu. Video animasyonumuz için harika bir iş çıkardılar ve iletişimleri mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Murat

Dijital İzler'e video animasyonumuz için başvurduk ve sonuçtan çok memnun kaldık. İletişimleri çok iyi ve hizmet kalitesi beklentilerimizi karşıladı. Fiyat/performans oranı da çok iyiydi.

2023-11-03 Elif

Dijital İzler ile çalışmak çok keyifliydi. Müşteri hizmetleri ekibi çok yardımcı oldu ve isteklerimize tam olarak yerine getirdiler. Video animasyonumuz çok profesyonelce yapılmıştı.

2023-11-08 Ali

Dijital İzler'e video animasyonumuzu yapmaları için başvurduk ve sonuçtan çok memnun kaldık. Çalışanları çok profesyonel ve iletişimleri de çok iyi oldu.

2023-11-13 Sedef

Dijital İzler ile çalışmak gerçekten harikaydı. Müşteri hizmetleri ekibi çok yardımcı oldu ve isteklerimizi tam olarak yerine getirdiler. Video animasyonumuz çok etkileyiciydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dijital İzler | Video Animasyon ve Prodüksiyon Ajansı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?