Dijital Akademi Yayinlari yorumlar

Dijital Akademi Yayinlari yakın Dikmen Cd., Dikmen, Aydınlar Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06450

  • Adres: Karapınar Dikmen Cad. Baysan Apt, No: 434/1, 06450 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 900 12 89
  • Web sitesi: dijitalakademiyayinlari.com
  • Enlem, Boylam: 39.8779125, 32.8371505

Dijital Akademi Yayinlari, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dijital Akademi Yayinlari yorumlar

online eğitimde kaliteli hizmet anlayışı ile öğrenci ve velileri doğru yönlendiren geleceğe taşıyan,destekleyen ,yanında olan bir platform emeğe geçen herkese teşekkürler,tavsiye ederim.

pandemi baslamadan önce bir bayan geldi kendisi ogretmen olarak tanıttı konusarak bizi kandırdı ve sözlesme yaptı pandemi basladı ve isten atıldık cıkarıldık aradım bunları ödeme gücüm yok artık sözleme iptal edin diye ve ondan sonra … Daha fazla

nitelikli dolandirici dir bu sirket calisanlari ve evinize gelip kendini egitim gorevlisi okarak taniyan insanlar

2023-10-20 Ali

Online eğitimde kaliteli hizmet anlayışı ile öğrenci ve velileri doğru yönlendiren geleceğe taşıyan, destekleyen, yanında olan bir platform. Emeğe geçen herkese teşekkürler. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Ayşe

Online eğitim kaliteli ve düzgün bir şekilde veriliyor. Eğitmenler yardımcı oluyor ve öğrencilerin ihtiyaçlarına göre yönlendirme yapıyorlar. Çok memnun kaldım.

2023-11-09 Ahmet

Yayıncının eğitim hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve öğrencilerin geleceği için doğru yönlendirmeler yapıyorlar. Teşekkür ederim.

2023-11-14 Fatma

Yayıncıdan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Öğrencilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş bir eğitim programı sunuluyor ve gayet başarılı sonuçlar elde ediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Selin

Yayıncının hizmetinden çok memnun kaldım. Eğitmenler öğrencilere gerekli desteği sağlıyor ve onların geleceği için iyi bir şekilde yönlendiriyorlar. Teşekkürler.

2023-11-29 Murat

Yayıncıdan aldığım eğitim hizmetinden oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve öğrencilere ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş bir eğitim sunuyorlar. Tavsiye ederim.

2023-12-04 Elif

Yayıncının hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar öğrencilerle yakından ilgileniyor ve onlara gereken desteği sağlıyorlar. Eğitim kalitesi oldukça iyidir.

2023-12-14 Aysun

Yayıncının sunduğu eğitim hizmetinden oldukça memnunum. Çalışanlar öğrencilere gereken desteği sağlıyor ve gelecekleri için doğru yönlendirmeler yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dijital Akademi Yayinlari?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?