Diamond Dental Antalya, Diş Hekimi, Diş polikliniği,Diş hastanesi yorumlar

Diamond Dental Antalya, Diş Hekimi, Diş polikliniği,Diş hastanesi yakın Uncalı Caddesi, Molla Yusuf Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Enlem, Boylam: 36.8896881, 30.6253998

Diamond Dental Antalya, Diş Hekimi, Diş polikliniği,Diş hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diamond Dental Antalya, Diş Hekimi, Diş polikliniği,Diş hastanesi yorumlar

Amazing service and care. Staff are very welcoming, caring and kind. They are very skilled at what they do, always ensuring patients are satisfied. They are also very cheap in comparison to other dental clinics in Antalya. I got teeth whitening done, and very happy with the outcome. I highly recommend. Thank you

Diamond Dental in Antalya was a great experience start to finish. I am an American living in France and from initial contact I was provided clear and concise estimates for work and given clear instructions for travel/projected timeline. …

I was talking with all team for few wks before I went on 27th April Long time wanted. My teeth done , never smiled in photos with my daughter, got me down …

2023-09-29 Özlem

Harika bir hizmet ve bakım. Personel çok misafirperver, ilgili ve nazik. Yaptıkları işte çok becerikliler, her zaman hastaların memnun olması için uğraşıyorlar. Ayrıca Antalya'daki diğer diş kliniklerine göre çok ucuzlar. Diş beyazlatma yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim. Teşekkür ederim.

2023-09-29 Kevin

Diamond Dental Antalya'da yaşadığım deneyim baştan sona harikaydı. Ben Fransa'da yaşayan bir Amerikalıyım ve ilk iletişimden itibaren iş için net ve açık fiyat teklifleri aldım ve seyahat/projeksiyonlu zaman çizelgesi için açık talimatlar verildi. ... Daha.

2023-09-29 Ebru

27 Nisan'da gittiğimden önce birkaç haftadır götürmedim ekibin tamamı ile konuşuyordum Benim dişlerim done, hiç gülümsemedim, kızımla fotoğraflarda beni ziyaret etti ... Daha.

2023-10-14 Yusuf

Muhteşem hizmet ve bakım. Personel çok misafirperver, ilgili ve nazik. Yaptıkları işte çok becerikliler, her zaman hastaların memnun olması için uğraşıyorlar. Ayrıca Antalya'daki diğer diş kliniklerine göre çok ucuzlar. Diş beyazlatma yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim. Teşekkür ederim.

2023-10-21 David

Diamond Dental in Antalya was a great experience start to finish. I am an American living in France and from initial contact I was provided clear and concise estimates for work and given clear instructions for travel/projected timeline.

2023-10-21 Elif

27 Nisan'da gittiğimden önce birkaç haftadır ekibin tamamı ile konuşuyordum. Benim dişlerim done, hiç gülümsemedim, kızımla fotoğraflarda beni ziyaret etti.

2023-11-10 Gizem

Diamond Dental Antalya'da yaşadığım deneyim baştan sona harikaydı. Ben Fransa'da yaşayan bir Amerikalıyım ve ilk iletişimden itibaren iş için net ve açık fiyat teklifleri aldım ve seyahat/projeksiyonlu zaman çizelgesi için açık talimatlar verildi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diamond Dental Antalya, Diş Hekimi, Diş polikliniği,Diş hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?