Diş Hekimi Savaş Koca yorumlar

Diş Hekimi Savaş Koca yakın Tabakhane Mah., Taşköprü, Kastamonu, Black Sea Region, 37400

  • Adres: Tabakhane, Buhara Sk. No:13 D:3, 37400 Taşköprü/Kastamonu, Türkiye
  • Telefon: +90 366 417 47 24
  • Web sitesi: dr-savas-koca.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.5106589, 34.2137095

Diş Hekimi Savaş Koca, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diş Hekimi Savaş Koca yorumlar

Savaş hocama İmplant tedavisi yaptırdım ve çok memnunum.Savaş hoca Çalışma prensibi olan ,güler yüzlü hastasıyla ilgilenen kaliteli Dr. Asistanı bayan hijjen açısından çok titiz kilinik tertemiz. Gönül rahatlıyla tedavi yaptırabilirsiniz

Yıllar önce diş teli tedavisi için kendisinden hizmet aldım. Çok memnunum, kendisi çok ilgili ve titiz çalışma prensibine sahip bir doktorumuz. Aynı zamanda güler yüzlü, bu benim için çok önemli :)

1 kere kanal tedavisi bir kerede dolgu yaptırdım. Gerçekten güzel iş yapıyorlar,doktor ve orda çalışan Kübra hanım çok ilgili ve klinik gayet temiz. Ben memnun kaldım.

2023-09-25 Ece

Savaş hocama İmplant tedavisi yaptırdım ve çok memnunum.Savaş hoca Çalışma prensibi olan ,güler yüzlü hastasıyla ilgilenen kaliteli Dr. Asistanı bayan hijyen açısından çok titiz kilinik tertemiz. Gönül rahatlıyla tedavi yaptırabilirsiniz

2023-09-25 Ali

Yıllar önce diş teli tedavisi için kendisinden hizmet aldım. Çok memnunum, kendisi çok ilgili ve titiz çalışma prensibine sahip bir doktorumuz. Aynı zamanda güler yüzlü, bu benim için çok önemli :)

2023-09-25 Ayşe

1 kere kanal tedavisi bir kerede dolgu yaptırdım. Gerçekten güzel iş yapıyorlar, doktor ve orada çalışan Kübra hanım çok ilgili ve klinik gayet temiz. Ben memnun kaldım.

2023-10-10 Mustafa

Dişlerimdeki problemler için Savaş hocama başvurdum ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecinde güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımıyla beni rahatlattı. Klinikleri de çok temiz ve hijyeniktir. Teşekkürler!

2023-10-15 Fatma

Diş tedavisi için Savaş hocayı tercih ettim ve iyi ki de etmişim. Çalışma prensipleri oldukça kaliteli ve hastalarıyla ilgileniyorlar. Asistanları da hijyen konusunda çok titiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Mehmet

Savaş hocamın çalışmasından çok memnun kaldım. İşinde uzman, güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Klinikleri de temiz ve hijyeniktir. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-25 Esra

Savaş hocama diş eti tedavisi için başvurmuştum. Tedavi sürecindeki ilgisi ve tedavi sonrasındaki kontrolü çok iyiydi. Kendisi çok çalışkan ve titiz bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Ahmet

Savaş hocama diş beyazlatma tedavisi için başvurduğumda çok memnun kaldım. İşlem sonrası dişlerim çok daha beyaz ve güzel görünüyor. Hocamın ilgisi ve güler yüzü için teşekkür ederim.

2023-11-04 Zeynep

Savaş hocama implant yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. Tedavi sürecindeki ilgisi ve tecrübesi beni rahatlattı. Ayrıca klinikleri de oldukça temiz ve hijyeniktir.

2023-11-09 Muhammed

Kendisiyle uzun süredir devam eden bir diş tedavisi sürecimiz var. Kendisi oldukça ilgili, güler yüzlü ve titiz bir doktor. Yaptığı tedavi sonuçlarından memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-14 Emine

Savaş hocama çeşitli diş problemleri için başvurmuştum. Tedavi sürecindeki ilgisi ve dikkati beni çok memnun etti. Kaliteli bir doktor ve klinikleri de hijyenik.

2023-11-19 Kadir

Diş Hekimi Savaş Koca Diş Hekimi kliniği benim için harika bir deneyim oldu. Çalışanlar son derece profesyonel ve klinikleri de hijyeniktir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diş Hekimi Savaş Koca?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?