Diş Hekimi Ezgi Şenyurt yorumlar

Diş Hekimi Ezgi Şenyurt yakın Op.Dr ALİ ÖZLÜK, 25/31, Atatürk Bulvarı, Arapsuyu Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Adres: Arapsuyu Mh. Atatürk Blv. No 25/3 Kat:1, Tasarım Plaza Konyaaltı, 07070, Türkiye
  • Telefon: +90 242 248 48 35
  • Web sitesi: dtezgisenyurt.com
  • Enlem, Boylam: 36.879629, 30.651124

Diş Hekimi Ezgi Şenyurt, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diş Hekimi Ezgi Şenyurt yorumlar

Ezgi hanımın kliniğine 10 yıl kadar önce bir arkadaşımın önerisiyle gittim, problemli bir 20 lik dişim ve ağrılarım vardı. Öncesinde gittiğim hekimler cerrahi çözümler önermişlerdi. O gün o koltukta ağrıma son verdiği gibi, 20 lik dişimi … Daha fazla

Bir çok hastaneye, doktora gittim ancak Ezgi Hanım kesinlikle en iyisi. Gerek bilgisi, gerek çözüm odaklı olması ve size yaklaşımı çok güzel. Eli çok hafif ???? gönül rahatlığıyla gidilebilecek bir hekim. Ayrıca bir çok doktorun hızlı bitirmek … Daha fazla

Ailecek Ezgi Hanımın Hastasıyız, 2 yıl önce Kablama yaptırdım çok Memnunum. Kendisi çok Titiz çalışan bir Diş Doktorudur, ve Kaliteli Malzeme kullanmaktatır. Herkese Tavsiye ederim

2023-09-29 Ayşe

Ezgi hanımın kliniğine 10 yıl kadar önce bir arkadaşımın önerisiyle gittim, problemli bir 20 lik dişim ve ağrılarım vardı. Öncesinde gittiğim hekimler cerrahi çözümler önermişlerdi. O gün o koltukta ağrıma son verdiği gibi, 20 lik dişimi korkmadan çekti. Çok kibar bir hekim, sizi rahatlatmak için elinden geleni yapan bir doktor. Diğer diş hekimlerinden çok farklı bir deneyim yaşadım, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Ali

Bir çok hastaneye, doktora gittim ancak Ezgi Hanım kesinlikle en iyisi. Gerek bilgisi, gerek çözüm odaklı olması ve size yaklaşımı çok güzel. Eli çok hafif, çok güven veriyor. Gerçekten güler yüzle ağırlanıyor hissedebiliyorsunuz. Uzun süredir aklımda olan bir problemi çözmek için gittiğimde, sadece 1 seansta çözebildiği için ne kadar tecrübeli olduğunu gördüm. Kesinlikle başka bir hekime ihtiyaç duymadan tüm diş sağlığı işlerini çözebileceğiniz bir klinik. Ayrıca bir çok doktorun hızlı bitirmek için çalıştığını görüyorum, çünkü elleri çok hızlı çabuk bitiriyorlar, ancak bu hanımefendi biraz daha yavaş ve titiz çalışarak, sıkıntısız bir deneyim yaşatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Mehmet

Ailecek Ezgi Hanımın Hastasıyız, 2 yıl önce Kablama yaptırdım çok Memnunum. Kendisi çok Titiz çalışan bir Diş Doktorudur, ve Kaliteli Malzeme kullanmaktatır. Herkese Tavsiye ederim.

2023-10-14 Emine

Ezgi hanımın kliniğinde tedavi olduktan sonra diş hekimine gitmek artık kabus olmaktan çıktı. Kendisi çok ilgili ve güven veren bir hekim. Tedavi öncesinde her detayı detaylı bir şekilde anlatıyor ve gerçekten işini profesyonelce yapıyor. Hiçbir ağrı veya sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mustafa

Ezgi Hanım gerçekten güler yüzlü ve ilgili bir diş hekimi. Kendisinin kliniğinde yaptırdığım tedavi süreci oldukça memnuniyet vericiydi. İşinin uzmanı olduğunu ve hastalarıyla güzel bir iletişim kurabildiğini gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Fatma

Ezgi Hanımı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. İşini gerçekten severek ve özenerek yapan bir hekim. Tedavi sürecinde hiçbir ağrı veya sıkıntı yaşamadım. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-29 Murat

Ezgi Hanımın kliniği gerçekten çok temiz ve düzenli. Ortam çok hoş ve rahatlatıcı. Kendisi çok ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Tedavi sürecinde hiçbir ağrı veya sıkıntı yaşamadım. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Gülay

Ezgi Hanımın kliniği harika bir yer. İçeri girer girmez sizi rahatlatan bir atmosfer var. Kendisi de çok güler yüzlü ve ilgili bir hekim. Tedavi süreci oldukça başarılı geçti. Çok memnun kaldım.

2023-11-08 Ahmet

Ezgi Hanımın kliniği oldukça modern ve temiz bir yer. Kendisi güler yüzlü ve çözüm odaklı bir hekim. Tedavi süreci oldukça başarılı geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Aysel

Ezgi hanım gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. İlgili ve güler yüzlü tavırları sayesinde kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Kendisi tüm ayrıntıları detaylı bir şekilde anlatıyor ve işini özenle yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Hüseyin

Ezgi hanıma diş beyazlatma işlemi yaptırmak için gittim. Kendisi son derece ilgili ve bilgili bir hekim. Tedavi sürecinde hiçbir ağrı veya sıkıntı yaşamadım. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Sevgi

Ezgi Hanım gerçekten işinde uzman bir diş hekimi. Kendisi çözüm odaklı ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. Tedavi süreci oldukça başarılı geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diş Hekimi Ezgi Şenyurt?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?