Diş Hekimi Berkay Nayan yorumlar

Diş Hekimi Berkay Nayan yakın Tokman Apartman, 21, Dumlupinar Caddesi, Dumlupınar, Dumlupınar Mahallesi, Afyonkarahisar, Afyonkarahisar, Aegean Region, 03200

  • Adres: Dumlupınar, Serteser İş Mer, Dumlupınar 2. Cd. No:12 Kat:3, 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar, Türkiye
  • Telefon: +90 272 213 50 60
  • Web sitesi: afyondishekimi.com
  • Enlem, Boylam: 38.7562955, 30.5406302

Diş Hekimi Berkay Nayan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diş Hekimi Berkay Nayan yorumlar

Bugün itibariyle uzun bir tedavi sürecini tamamladım. Berkay hocam ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Sabırlı, Güler yüzlü, profesyonel yaklaşımları harika. Bu klinikte tedaviye başlamadan önce Afyon'da birçok ve adı duyulmuş … Daha fazla

Tavsiye üzerine gelip kanal tedavi ve dolgu işlemleri yaptırdım. Titiz, özenli ve disiplinli çalışmasından dolayı Berkay hocama teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla gidip her türlü işlemi yaptırabileceğiniz bir klinik. Herkese tavsiye ederim.

Benim, eşimin, oğlum ve kızımın diş tedavileri Berkay bey tarafından yapıldı çok sabırlı işimde uzman bir hekim ve güleryüzlü ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum

2023-09-23 Emre

Berkay hocam ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Sabırlı, Güler yüzlü, profesyonel yaklaşımları harika. Bu klinikte tedaviye başlamadan önce Afyon'da birçok ve adı duyulmuş hekimlerle git-gel yapmaktan bıkmıştım. Ancak Berkay hocamın tecrübesi, bilgilendirmeleri ve tedavi sırasında gösterdigi hastasını rahatlatma kabiliyeti için kendisine müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. İşini gerçekten hakkıyla yapıyor. Tekrar teşekkürler.

2023-09-23 Merve

Berkey hocam kanal tedavi ve dolgu işlemleri yaptı. Çok titiz ve özenli çalışıyor. Diğer diş hekimlerine göre fiyatı da uygun ve işini hakkıyla yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Sümeyye

Berkay bey tarafından benim, eşimin, oğlum ve kızımın diş tedavileri yapıldı. Çok sabırlı bir hekim, işinde uzman. Ayrıca muayenehanesindeki ekibe de teşekkür ediyorum.

2023-10-08 Cemal

Diş Kliniği Berkay Nayan'ı kullandım ve çok memnun kaldım. Hekim ve personel gerçekten ilgili ve profesyonel. Tedavi süreci baştan sona şeffaf ve açıklandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Nehir

Berkay beye kanal tedavisi oldum ve gerçekten işinin uzmanı olduğunu gördüm. Kendisi güler yüzlü ve işini titizlikle yapan bir hekim. Diş kliniği de oldukça hijyenik ve modern. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayşe

Berkay hocam diş dolgusu yaptırdım. Güler yüzlü ve profesyonel bir yaklaşımı var. İşini gerçekten titizlikle yapıyor. Çok teşekkür ederim.

2023-10-23 Murat

Çok kaliteli bir hizmet aldım. Berkay Bey'e ve ekibine teşekkür ederim.

2023-10-28 Belgin

Berkay bey damak kisti ameliyatimı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İşinin ehli ve çok güler yüzlü bir hekim. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-02 Nazlı

Berkay hakkında çok olumlu duyumlar aldım ve kendisiyle bir dolgu işlemi yaptırdım. Kendisi ilgili, işini hakkıyla yapan bir diş hekimi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-07 Fatih

Berkay hocam kanal tedavim ve dolgu işlemlerim için gittim. Kendisi çok iyi bir hekim, işinde uzman. Ayrıca kliniği de hijyenik ve modern. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Elif

Yaptığı işi gerçekten bilen ve güleryüzlü bir hekim. Berkay bey ve ekibine teşekkür ederim.

2023-11-17 Ali

Berkay bey kanal tedavim için gittiğimde gerçekten memnun kaldım. Hekim ve ekibi işlerini bilen ve profosyonel. Diş kliniği de oldukça modern ve hijyenik. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diş Hekimi Berkay Nayan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?