Deveboynu Askeri Sosyal Tesisleri yorumlar

Deveboynu Askeri Sosyal Tesisleri yakın Atatürk Mahallesi, Foça, Izmir, Aegean Region, 35680

  • Adres: Atatürk, 42. Sk. No:20, 35680 Foça/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 812 15 21
  • Enlem, Boylam: 38.6613007, 26.7402668

Deveboynu Askeri Sosyal Tesisleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Deveboynu Askeri Sosyal Tesisleri yorumlar

İzmir Foça'da çok güzel bir tatil mekanı. Askeri bir tesis. Askeri kamp hizmetinden rezervasyonla faydalanabilirsiniz. Cenaze için günübirlik gittiğimiz İzmir'de gece kalmak için 1 gecelik yer tahsisi yaparak yardımcı oldular. Her türlü … Daha fazla

5 yıldız personel içindir. Normalde eski bir tesistir. Biraz yıpranmıştır. Personel son derece özverildir. Tesis 1998 yapımı olduğu için materyal açısından yorgundur. Bölgede hakim olan Kuzey rüzgarlarına kapalı olduğu için korunaklı bir … Daha fazla

Deniz biraz soğuk gelebilir ancak o kadar temiz ki mis gibi... Balıklarla yuzuyorsunuz, hafif esen rüzgar sıcağı bir nebze hafifletiyor. Tesiste aradığınız herşey var, genellikle herşey lezzetli,seçenek çok, herşey düşünülmüş. Seneye tekrar gelirim.

2023-09-19 Ahmet

İzmir Foça'da çok güzel bir tatil mekanı. Askeri bir tesis. Askeri kamp hizmetinden rezervasyonla faydalanabilirsiniz. Cenaze için günübirlik gittiğimiz İzmir'de gece kalmak için 1 gecelik yer tahsisi yaparak yardımcı oldular. Her türlü kolaylık sağlandı. Personel ilgilenen ve yardımcı oldu. Temiz, güvenilir ve doğa manzaralı bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır. Burada herkesin kendince yapacağı geziler, yürüyüşler mümkündür. Ayrıca tesis içinde rahatca vakit geçirebileceğiniz mini pazar, çocuk parkı, oyun alanları mevcut. Biz memnun kaldık.

2023-09-19 Ayşe

Personel son derece özverildir. Tesis 1998 yapımı olduğu için materyal açısından yorgundur. Bölgede hakim olan Kuzey rüzgarlarına kapalı olduğu için korunaklı bir alan. Doğal güzelliklerle çevrili olan tesis, görsel bir şölen sunuyor. Yaban hayat kalabalık değilse her yerde bulunabilecek türdendir. Temiz, sessiz ve huzurlu bir ortamda tatil yapmak için ideal bir yer.

2023-09-19 Mehmet

Deniz biraz soğuk gelebilir ancak o kadar temiz ki mis gibi... Balıklarla yüzüyorsunuz, hafif esen rüzgar sıcağı bir nebze hafifletiyor. Tesiste aradığınız herşey var, genellikle herşey lezzetli,seçenek çok, herşey düşünülmüş. Seneye tekrar gelirim.

2023-10-14 Zeynep

Çok güzel bir tatil köyü. Temiz bir tesisti. Personel ilgiliydi ve yardımsever. Plaj güzel ve temizdi. Yemekler lezizdi. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-19 Mustafa

Askeri bir tesistir. Personeli çok ilgili ve yardımsever. Odalar temiz ve konforlu. Denizi güzel ve temiz. Fiyatlar makul. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-24 Fatma

Güzel bir tatil mekanı. Plaj temizdi ve deniz güzeldi. Personel ilgili ve yardımseverdi. Odalar temiz ve ferah. Tesis genel olarak iyi bir hizmet sunuyor.

2023-10-29 Ali

Askeri bir tesistir. İyi bir hizmet sunuluyor. Yemekler lezizdi. Personel ilgili ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Tatil için güzel bir seçenek.

2023-11-03 Aysel

Güzel bir konumda bulunan askeri bir tesis. Personel ilgili ve misafirperver. Odalar temiz ve düzenli. Yemekler lezizdi. Tesis genel olarak memnun edici bir hizmet sunuyor.

2023-11-08 Murat

Kendine ait plajı olan bir tatil köyü. Deniz temiz ve güzeldi. Personel ilgili ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Yemekler lezizdi. Fiyatlar uygun.

2023-11-13 Selin

Askeri bir tesis. Personel ilgili ve yardımseverdi. Deniz temiz ve güzeldi. Odalar temiz ve düzenliydi. Yiyecek ve içecek seçenekleri genişti. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-18 Ahmet

Güzel bir tatil mekanı. Personel ilgili ve yardımseverdi. Deniz temizdi ve güzeldi. Odalar temiz ve düzenliydi. Yemekler lezizdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-23 Ayşe

Askeri bir tesis. Personeli ilgili ve yardımsever. Odalar temiz ve konforlu. Deniz temiz ve güzeldi. Yemekler lezizdi. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Deveboynu Askeri Sosyal Tesisleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?