Deva Glutensiz

Deva Glutensiz yakın Aksu Sokak, Karabaş Mahallesi, İzmit, Kocaeli Province, Marmara Region, 41300

  • Adres: Karabaş, berra ap, Ulugazi Sk. No 14, 41000 İzmit/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 536 971 11 08
  • Web sitesi: deva-glutensiz.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.7654328, 29.9317309

Deva Glutensiz, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Deva Glutensiz yorumlar

Ekip çok tatlıydı. Tavuk dürüm yedik eşimle normal tavuk durumden daha lezzetliydi. Lavasinin yapısı içindeki sos çok lezzetliydi. Mekanı kafe değil de daha çok market gibi ama benim için lezzet ve samimiyet daha önemli. Bu sebeple puan kırmadım. İki durum İki ayran İki cikolata bir de cips ile 220 lira ödedik. Daha fazla

Sabah 10 da açılıyor, poğaça yapilmasini 35 dakika beklersiniz, gözleme saat öğlen 13 de çıkıyormus. (Glutensiz) glutensiz olması İzmit'te alternatifsiz yapiyor Daha fazla

Deva glutensiz cafe çölyaklıların gidip rahatça kek, pasta, hamburger, gözleme yiyebileceği ayrıca raflarda bulunan glutensiz bir sürü çeşit ürünlerden satın alabileceği merkezi bir konumda bulunan şirin bir mekan.. Ancak işletmeci ailenin … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Ekip çok tatlıydı. Tavuk dürüm yedik eşimle normal tavuk durumden daha lezzetliydi. Lavasinin yapısı içindeki sos çok lezzetliydi. Mekanı kafe değil de daha çok market gibi ama benim için lezzet ve samimiyet daha önemli. Bu sebeple puan kırmadım. İki durum İki ayran İki cikolata bir de cips ile 220 lira ödedik.

2023-09-18 Ali

Sabah 10 da açılıyor, poğaça yapilmasini 35 dakika beklersiniz, gözleme saat öğlen 13 de çıkıyormus. (Glutensiz) glutensiz olması İzmit'te alternatifsiz yapiyor

2023-09-18 Fatma

Deva glutensiz cafe çölyaklıların gidip rahatça kek, pasta, hamburger, gözleme yiyebileceği ayrıca raflarda bulunan glutensiz bir sürü çeşit ürünlerden satın alabileceği merkezi bir konumda bulunan şirin bir mekan.. Ancak işletmeci ailenin …

2023-10-03 Mehmet

Yemeklerin lezzeti konusunda hiçbir sıkıntı yok, ancak restoran biraz küçük ve kalabalık olabiliyor. Yemek servis hızı biraz yavaştı ve personel bazen unutkan olabiliyor. Fiyatlar biraz pahalı geldi.

2023-10-08 Ayşe

Boş zamanlarımda genellikle buraya gelirim çünkü burada glutensiz ürünler bulmak kolay. Çalışanlar çok misafirperver ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve sunumları güzel. Fiyatlar biraz yüksek olabilir.

2023-10-13 Mustafa

Restoranın atmosferi oldukça rahat ve sakin. Yemeklerin lezzeti harika ve glutensiz seçenekler çok çeşitli. Personel çok nazik ve hizmetleri mükemmel. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, aldığınız hizmete değer.

2023-10-18 Gül

Restoranın ortamı oldukça sıcak ve samimi. Yemeklerin lezzeti çok güzel, özellikle hamburgerleri harika. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak glutensiz yemekler için çok iyi bir seçenek.

2023-10-23 Ali

Yemekler lezzetli ve glutensiz seçenekler mükemmel. Personel çok yardımsever ve hızlılar. Restoranın dekorasyonu da çok güzel. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ama kesinlikle buna değer.

2023-10-28 Ayşe

Restoranın atmosferi çok rahat ve sıcak. Yemeklerin lezzeti harika ve glutensiz seçenekler geniş. Çalışanlar çok kibar ve yardımcı. Fiyatlar biraz pahalı gelebilir, ama kaliteye değer.

2023-11-02 Mehmet

Burada yemek yemek çok keyifli bir deneyim. Yemeklerin lezzeti mükemmel ve glutensiz seçenekler çok çeşitli. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kesinlikle buna değer.

2023-11-07 Fatma

Restoranın atmosferi çok güzel ve sakin. Yemeklerin tadı çok lezzetli ve glutensiz seçenekler çok çeşitli. Personel çok kibar ve hızlılar. Fiyatlar biraz pahalı gelebilir, ancak kaliteye değer.

2023-11-12 Mustafa

Yemekler çok lezzetli ve glutensiz seçenekler çok çeşitli. Personel çok yardımsever ve nazik. Restoranın dekorasyonu çok şık ve modern. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ama kesinlikle buna değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Deva Glutensiz?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?