Desil Diamond yorumlar

Desil Diamond yakın Sarar, 54, Rumeli Caddesi, Harbiye, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34374

  • Adres: Halaskargazi, Rumeli Cd. No:45 Da:17, Zemin kat, 34371 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 536 331 74 61
  • Web sitesi: desildiamond.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0528544, 28.989493

Desil Diamond, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Desil Diamond yorumlar

Yaklaşık 2 yıl önce Sevag Bey’e evlilik teklifi için sayfasında beğendiğim bir yüzüğü yaptırmıştım, hem sonuçtan hemde hizmetinden çok memnun kaldım.(eşimde çok beğenmişti) Hatta yüzüğü büyük ölçü söylediğimden küçültme operasyonu için … Daha fazla

Sade, zamansız ama bir o kadar da şık bir set istiyordum nişan hediyem olarak ve uzun bir araştırmanın sonunda Desil pırlantayı buldum. Fabrikasyon bir üretim değil de her ürünü bir sanat eseri vasfıyla ortaya çıkaran, özenerek ve … Daha fazla

Yüzüğümüz, instagram hesabında gördüğümüz gibi ve istediğimiz özellikleriyle geldi. Kaliteli ürün, ince işçilik, sertifika vs olması çok önemliydi. Sevag Bey, ilk siparişten ölçü ayarlamasına kadar her aşamada ilgilendi ve iletişim … Daha fazla

2023-09-30 Deniz

Yaklaşık 2 yıl önce Sevag Bey’e evlilik teklifi için sayfasında beğendiğim bir yüzüğü yaptırmıştım, hem sonuçtan hemde hizmetinden çok memnun kaldım.(eşimde çok beğenmişti) Hatta yüzüğü büyük ölçü söylediğimden küçültme operasyonu için yardımcı oldular. Fiyat olarak da diğer firmalara göre çok uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-30 Elif

Sade, zamansız ama bir o kadar da şık bir set istiyordum nişan hediyem olarak ve uzun bir araştırmanın sonunda Desil pırlantayı buldum. Fabrikasyon bir üretim değil de her ürünü bir sanat eseri vasfıyla ortaya çıkaran, özenerek ve mükemmel işçilikte olan ürünler. Sevgili Sevan ve ekibinin anlayışı beni çok mutlu etti.

2023-09-30 Cem

Yüzüğümüz, instagram hesabında gördüğümüz gibi ve istediğimiz özellikleriyle geldi. Kaliteli ürün, ince işçilik, sertifika vs olması çok önemliydi. Sevag Bey, ilk siparişten ölçü ayarlamasına kadar her aşamada ilgilendi ve iletişim içinde oldu. Siparişimizi yetiştirip özenle kargoladı. İstediğimiz gibi yüzüğümüzü teslim aldık. Tüm çalışmalara, emeğe çok teşekkür ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-10-15 Ayşe

Desil Diamond Kuyumcu'ya kız arkadaşımla birlikte gittik. İlgi ve alakadan çok memnun kaldık. Ürünlerin kalitesine ve şıklığına bayıldık. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Portföylerinde çok çeşitli pırlanta ürünleri vardı. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-10-20 Emre

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Desil Diamond Kuyumcu'ya gittim ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Hem ürün kalitesi hem de müşteri hizmeti mükemmel. Personel çok yardımsever ve bilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Fatma

Desil Diamond Kuyumcu'dan çok memnun kaldım. Ürün kalitesi harika ve çalışanlar çok profesyonel. Çok güzel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Kesinlikle başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-30 Ali

Desil Diamond Kuyumcu'nun ürünleri çok kaliteli ve şık. Müşteri hizmeti de harika. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım.

2023-11-04 Ayhan

Desil Diamond Kuyumcu'da yaptırdığım pırlanta yüzük çok güzel oldu. Fiyatı da uygun. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Gül

Desil Diamond Kuyumcu'da çok güzel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürün kalitesi harika. Çalışanlar da çok yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Mehmet

Desil Diamond Kuyumcu'dan aldığım ürün çok kaliteli. Fiyatlar da uygun. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Nur

Desil Diamond Kuyumcu'da çok güzel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürün kalitesi mükemmel. Müşteri hizmeti de harika. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım.

2023-11-24 Selim

Desil Diamond Kuyumcu'dan aldığım üründen çok memnun kaldım. Fiyatı da uygun. kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Desil Diamond?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?