DESBUNDA SU SPORLARI VE AİLE PLAJI - KONAKLAMA yorumlar

DESBUNDA SU SPORLARI VE AİLE PLAJI - KONAKLAMA yakın Van-Bitlis yolu, Tunus, Uludere, Ahlat, Bitlis, Eastern Anatolia Region

  • Adres: 13402 Uludere/Ahlat/Bitlis, Türkiye
  • Telefon: +90 535 711 21 90
  • Enlem, Boylam: 38.7578582, 42.5451461

DESBUNDA SU SPORLARI VE AİLE PLAJI - KONAKLAMA, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
DESBUNDA SU SPORLARI VE AİLE PLAJI - KONAKLAMA yorumlar

Gidilmesi gereken yerlerden biri , muazzam bir alan yaratılmış, misafirperverlik konusunda asla bir şüpheniz olmasın … elemanlarından tutun iş yeri sahibine kadar herkes çok cana yakın , odalar temiz yapılıcak bir çok aktiviteniz ve vakit … Daha fazla

Yapılan yorumlara şöyle bi baktım bir iki olumsuz yoruma denk geldim çok şaşırdım ve arkadaşların profillerine girip baktığımda zaten gittikleri hiç bir yerden memnun kalmamış herkese bol keseden olumsuz yorum yapmışlar belli ki memnun … Daha fazla

Çok sakin ve huzurlu bir ortamı var. Tam kafa dinlemek için gidilecek bir yer. Suyu hemen derinleşmediği için gönül rahatlığıyla gölde vakit geçirebildik. Çalışanlar Çok güler yüzlüler. Müşterileri mutlu etmek için ellerinden geleni … Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Gidilmesi gereken yerlerden biri, muazzam bir alan yaratılmış, misafirperverlik konusunda asla bir şüpheniz olmasın … elemanlarından tutun iş yeri sahibine kadar herkes çok cana yakın , odalar temiz yapılıcak birçok aktiviteniz ve vakit geçirebileceğiniz bir yer.

2023-09-25 Mehmet

Yapılan yorumlara şöyle bir baktım bir iki olumsuz yoruma denk geldim çok şaşırdım ve arkadaşların profillerine girip baktığımda zaten gittikleri hiçbir yerden memnun kalmamışlar. Herkese bol keseden olumsuz yorum yapmışlar. Belli ki memnun kalmayı sevmiyorlar.

2023-09-25 Zeynep

Çok sakin ve huzurlu bir ortamı var. Tam kafa dinlemek için gidilecek bir yer. Suyu hemen derinleşmediği için gönül rahatlığıyla gölde vakit geçirebildik. Çalışanlar çok güler yüzlüler. Müşterileri mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-10-10 Mustafa

Uzun araştırmalar sonucunda bu mekanı tercih ettik ve çok memnun kaldık. İşletme sahibi ve çalışanların ilgisi çok güzeldi. Temizlik de gayet iyi. Tek olumsuz nokta girişteki otopark sorunu. Gittiğinizde mutlaka rezervasyon yaptırmanızı öneririm.

2023-10-15 Ceren

Ailecek gittiğimiz bir yerdi ve çok keyif aldık. Plaj alanı geniş ve temizdi. Çocuklar için de aktiviteler mevcuttu. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Çınar

Konakladığımız süre boyunca herhangi bir problem yaşamadık. Odalar temizdi ve rahattı. İşletme sahibi ve çalışanlar yardımcı ve güler yüzlüydü. Havuz ve plaj alanı da temiz ve düzenliydi. Bir daha gelmeyi düşünüyoruz.

2023-10-25 Fatma

Plajın atmosferi ve manzarası harikaydı. Deniz suyu temizdi. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Havuz da oldukça büyük ve temizdi. Kahve ve yiyecekler de lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-04 Selin

Güzel bir aile plajı. Çok temiz ve düzenli. Deniz sığ olduğu için çocuklar rahatça oynayabiliyor. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı oluyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-14 Sevgi

Huzurlu bir konaklama deneyimi yaşadık. Odalar temiz ve rahattı. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Plaj alanı da temiz ve düzenliydi. Kahvaltı da lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Ali

Mekanın konumu iyi, manzarası güzel. Çalışanlar ilgili ve yardımcı. Odalar temiz ve konforlu. Fiyatları da uygun. Havuz ve plaj alanı temiz ve düzenli. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? DESBUNDA SU SPORLARI VE AİLE PLAJI - KONAKLAMA?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?