Derinsu Madencilik Ltd. Şti. yorumlar

Derinsu Madencilik Ltd. Şti. yakın Kilimli, Zonguldak, Black Sea Region

  • Adres: 67502 Köroğlu/Zonguldak Merkez/Zonguldak, Türkiye
  • Telefon: +90 544 367 75 91
  • Enlem, Boylam: 41.4595926, 31.9222036

Derinsu Madencilik Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Derinsu Madencilik Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmetleri oldukça ilgiliydi ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi beni memnun etti ve fiyatları da uygun buldum. Tek olumsuz nokta rezervasyon yapmak için bekletilmem oldu.

2023-09-20 Mehmet

Bu madencilik şirketindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Tesisler ve olanaklar oldukça iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Hizmetin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Genel olarak tavsiye ederim.

2023-10-05 Mustafa

Derinsu Madencilik Şirketi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Tüm ihtiyaçlarımı karşılayabildim ve genel olarak memnun kaldım.

2023-10-10 Emine

Şirketin atmosferi oldukça iyi ve rahattı. Müşteri hizmetleri de çok iyiydi ve benimle ilgilendiler. Ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Derinsu Madencilik Ltd. Şti.'deki deneyimimden memnun kaldım.

2023-10-20 Hatice

Derinsu Madencilik Ltd. Şti.'deki deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Personel çok profesyoneldi ve müşterilere odaklandıklarını hissettirdiler. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve fiyatlarını da uygun buldum. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Hasan

Bu şirketteki deneyimim genel olarak iyi oldu. Personel cana yakındı ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ancak, hizmet biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldım. Ürünlerin kalitesi beni tatmin etti ve fiyatları da uygun buldum.

2023-10-30 Zeynep

Madencilik şirketindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve fiyatları da makuldu. Tesisler temiz ve düzenliydi. Memnun kaldım.

2023-11-04 Hüseyin

Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmetleri oldukça yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Tek olumsuz nokta rezervasyon yaparken bekletilmem oldu.

2023-11-14 İbrahim

Derinsu Madencilik Şirketi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel cana yakın ve iyi hizmet verdiler. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve fiyatları da makuldu. Tesisler temiz ve düzenliydi. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Derinsu Madencilik Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?