Dentur Avrasya Kabataş İskelesi yorumlar

Dentur Avrasya Kabataş İskelesi yakın Kabatas - Kadıkoy Boat Port, Meclis-i Mebusan Caddesi, Kabataş, Ömer Avni, Ömer Avni Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34427

  • Adres: Ömer Avni, Mahallesi, Meclis-i Mebusan Cd. No:34, 34427 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 244 01 81
  • Web sitesi: denturavrasya.com
  • Enlem, Boylam: 41.035385, 28.994103

Dentur Avrasya Kabataş İskelesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dentur Avrasya Kabataş İskelesi yorumlar

Take a boat tour from this terminal. The price is great and the boats are huge. Buy snacks before you get on the boat!

Highly recommend! The boats are spacious and clean, the tickets easily purchased online, after which you simply claim them on the site. You should definitely take this ride if you enjoy breathtaking views and wind in your hair. Be prepared though, because the wind is truly vicious! Daha fazla

Had a wonderful time on the boat tour ride around Bosphorus. Be at the stand 20 minutes before because there is a long queue. Depending on the time slot it maybe more crowded. Bring your sunglasses, a jacket and some snacks to enjoy. There is a cafe where you can purchase tea, cold drinks and sandwiches. Tour is 1 hour 15 minutes.

2023-10-19 Zeynep

Tekne turunu bu terminale yapın. Fiyat mükemmel ve tekneler çok büyük. Tekneye binmeden önce atıştırmalıklar alın.

2023-10-19 Mustafa

Çok tavsiye ederim! Tekneler geniş ve temiz, biletleri online kolayca satın alabilirsiniz, ardından sadece ilgili yerde teslim almanız gerekiyor. Eğer soluğunuz kesilecek manzaraları ve saçınızda rüzgarı seviyorsanız kesinlikle bu turu yapmalısınız. Hazır olun çünkü rüzgar gerçekten acımasız!

2023-10-19 Ayşe

Boğaz turu ile harika bir zaman geçirdik. Sırada uzun bir kuyruk olduğu için 20 dakika önce orada olun. Zaman dilimine bağlı olarak daha kalabalık olabilir. Güneş gözlüğünüzü, bir ceketinizi ve biraz atıştırmalık getirin. Çay, soğuk içecekler ve sandviçler satın alabileceğiniz bir kafe var. Tur 1 saat 15 dakika sürüyor.

2023-11-03 Ali

Tekne turu için bu terminalden kalkın. Fiyatlar çok uygun ve tekneler çok büyük. Tekneye binmeden önce atıştırmalık alın!

2023-11-08 Ebru

Muhteşem manzaralar eşliğinde Bosphorus etrafında tekne turunda harika bir zaman geçirdik. Sıraya geçirmek için standın önünde 20 dakika önce olun. Zaman dilimine bağlı olarak daha kalabalık olabilir. Keyfini çıkarmak için güneş gözlüğü, ceket ve atıştırmalık getirin. Çay, soğuk içecekler ve sandviçler satın alabileceğiniz bir kafe var. Tur 1 saat 15 dakika sürüyor.

2023-11-18 Hülya

Tekneye binmeden önce atıştırmalıklar alın. Fiyat mükemmel ve tekneler çok büyük.

2023-11-23 Mehmet

Çok tavsiye ederim! Tekneler geniş ve temiz, biletleri online kolayca satın alabilirsiniz, ardından sadece ilgili yerde teslim almanız gerekiyor. Eğer nefes kesici manzaraları ve saçınızda rüzgarı seviyorsanız kesinlikle bu turu yapmalısınız. Hazır olun çünkü rüzgar gerçekten sert!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dentur Avrasya Kabataş İskelesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?