Dental Clinic Turkey yorumlar

Dental Clinic Turkey yakın Piri Reis Caddesi, Bahçelievler Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07386

  • Adres: Bahçelievler, Teoman Paşa Cd. N:105, 07050 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 544 348 07 87
  • Web sitesi: turkeydentalclinic.com
  • Enlem, Boylam: 36.886999, 30.683048

Dental Clinic Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dental Clinic Turkey yorumlar

Amazing clinic with very kind, caring and professional staff. Lady called Ilke was an absolut angel throughout the process. She gave my husband consultation online, explained everything, guided him while in Turkey, was super helpful, … Daha fazla

I have just gotten 24 crowns done, and i couldn’t be more happy. This clinic made me feel comfortable and safe about the decision, as they are most certainly experts in the industry, and are able to answer any question or concern. Coming … Daha fazla

My experience from the start was good. The dentists and management were extremely excellent. I and my wife had a total of 12 fillings and 4 crowns and done perfect. The interpreter named ilke looked after us from start to finish very polite and helpful. I would definitely recommend this clinic.

2023-09-21 Ayşe

Harika bir klinik. Çok nazik, ilgili ve profesyonel personel. İlke hanım süreç boyunca gerçek bir melek gibiydi. Kocama online olarak danışmanlık yaptı, her şeyi açıkladı, Türkiye'deyken rehberlik etti, çok yardımcı oldu.

2023-09-21 Melis

Sadece 24 porselen diş kaplaması yaptırdım ve daha mutlu olamazdım. Bu klinik, endüstrinin uzmanları olduğu için bu konuda karar verme konusunda rahat ve güvende hissettirdi ve herhangi bir soruyu veya endişeyi yanıtlayabiliyorlar.

2023-09-21 Şahin

Baştan itibaren deneyimim iyiydi. Dişçiler ve yöneticiler son derece mükemmeldi. Ben ve eşim toplamda 12 dolgu ve 4 porselen diş kaplaması yaptırdık ve hepsi mükemmel oldu. Çevirmen İlke hanım baştan sona kadar bize çok nazik ve yardımcı olmuştur. Kesinlikle bu kliniği tavsiye ediyorum.

2023-10-06 Mehmet

Çok iyi. Hizmet kalitesinden, personel ve müşteri ilişkilerine kadar her şey mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Gül

Diş kliniklerinden en iyisi. Mükemmel hizmet ve profesyonel personel. İlke hanım süper yardımcı oldu ve tüm tedavi sürecinde ihtiyaç duyduğum her şeyi sağladı. Çok memnun kaldım.

2023-10-16 Nazım

Gerçekten memnun kaldım. Çok temiz, modern bir klinik. Personel son derece profesyonel ve nazik. Tedavi süreci çok iyi geçti. Çok teşekkür ederim.

2023-10-21 Elif

Kendimi güvende ve rahat hissettiğim bir klinik. Personel çok ilgili ve bilgilendirici. Tedavimden son derece memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-26 Kemal

Çok hoş bir ortamı var. Klinik sıcak ve rahat bir atmosfere sahip. Personel çok dostça ve profesyonel. Tedavi sürecim hiç beklediğimden daha iyiydi.

2023-10-31 Fatma

Randevum için çok kısa bir süre bekledim. Klinik çok temiz ve düzenli. Personel çok yardımcı oldu. Tedavi için kesinlikle doğru yer.

2023-11-05 Hakan

Gördüğüm en iyi diş kliniği. Personel çok uzman ve ilgili. İlke hanım her konuda yardımcı oldu ve süreci kolaylaştırdı. Ücretler de oldukça uygun.

2023-11-10 Ayla

Dışarıdan gelen misafirlere hazır bir kahve sunumu yapabilirlerdi. Bu eksik kalmış. Bunun dışında her şey harikaydı. Personel çok ilgili ve profesyonel.

2023-11-15 Murat

Kliniğin konumu gayet iyi. Rahat bir bekleme salonu ve modern tesisler var. Personel çok yardımcı oldu ve işlerini çok iyi yapıyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dental Clinic Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?