Dental Center yorumlar

Dental Center yakın cairo restaurant, 122, Halaskargazi Caddesi, 19 Mayıs Mahallesi, Meşrutiyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34363

  • Adres: Meşrutiyet Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Çelik Palas Apt. No:120 Kat:3, 34363 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 231 71 37
  • Web sitesi: dentalcenter.gen.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0557108, 28.9871996

Dental Center, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dental Center yorumlar

İlk yirmilik dişimi burada, Mustafa bey çekti. Diş hekimi koltuğundan çok korkan birisi olarak, çok memnun kaldım. Çok hızlı, acısız ve güler yüzlü, rahatlatıcı bir ortam sağladı. Rahatlıkla gelebilirsiniz.

20lik dış cekimi yaptirdm ve 2 hafta sonra kontrole gel dediler şikayetlerimi soyledigimde kendilerine laf gelmesin diye doğru düzgün şikayetimi bile anlamadan apar topar muayene edildim asla memnun değilim .... … Daha fazla

30 senedir diş sağlığımı güvenerek teslim ettiğim diş hekimim Mustafa bey son derece işinin ehli, güleryüzlü, hastasına özen gösteren bir hekimdir. Günübirlik ya da ticari çözümler değil hastanın sorununa uzun vadeli ve kalıcı çözümler … Daha fazla

2023-10-02 Ayşe

İlk yirmilik dişimi burada, Mustafa bey çekti. Diş hekimi koltuğundan çok korkan birisi olarak, çok memnun kaldım. Çok hızlı, acısız ve güler yüzlü, rahatlatıcı bir ortam sağladı. Rahatlıkla gelebilirsiniz.

2023-10-02 Emre

20lik diş çekimimi burada yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doktor Mustafa bey çok hızlı ve acısız bir şekilde işlemi gerçekleştirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Elif

Diş çekimi için gittiğim Dental Center Diş Kliniği'nde Mustafa bey tarafından muayene edildim. Kendisi son derece işinde uzman, hızlı ve dikkatli bir hekim. Ayrıca koltuğa oturduğum andan itibaren rahat hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Ahmet

30 senedir diş sağlığımı güvenerek teslim ettiğim diş hekimim Mustafa bey son derece işinin ehli, güleryüzlü, hastasına özen gösteren bir hekimdir. Günübirlik ya da ticari çözümler değil hastanın sorununa uzun vadeli ve kalıcı çözümler sunuyor. Kendimi güvende hissettiğim bir klinik.

2023-10-22 Mehmet

Diş kliniğinin personeli çok nazik ve profesyonel. Randevu saatimde beni karşıladılar ve hemen içeri aldılar. Doktor Mustafa bey çok ilgili ve acısız bir şekilde diş çekimi işlemini tamamladı. Kliniği tercih ettiğim için çok memnunum.

2023-10-27 Ayşegül

Diş çekimi için Dental Center Diş Kliniği'ne gittim ve Mustafa bey tarafından muayene edildim. İşlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirdi ve ağrısız bir deneyim yaşattı. Diş hekimi koltuğundan korkan biri olarak, kendisine güvendim ve rahat hissettim.

2023-11-01 Murat

Randevuma geç kaldığım için endişeleniyordum, ancak Dental Center Diş Kliniği personeli çok hoş bir şekilde karşıladı ve hemen içeri aldı. Mustafa bey çok profesyonel ve işini iyi yapan bir diş hekimidir. Ayrıca kliniğin temiz ve modern bir görünümü var.

2023-11-06 Selin

20lik diş çekimi için gittiğim Dental Center Diş Kliniği'nden çok memnun kaldım. Mustafa bey işlemi hızlı bir şekilde ve acısız bir şekilde tamamladı. Ayrıca koltuğa oturduğum andan itibaren rahat hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Cem

Dişlerime titizlikle bakan biri olarak Dental Center Diş Kliniği'ni tercih ettim ve memnun kaldım. Mustafa bey çok profesyonel bir diş hekimi ve işini iyi yapıyor. Aynı zamanda kliniğin temiz ve modern bir ortamı var.

2023-11-16 Gülsüm

Dental Center Diş Kliniği'nde diş çekimi işlemi için randevu aldım ve Mustafa bey tarafından muayene edildim. Kendisi çok hızlı, acısız ve güler yüzlü bir şekilde işlemi tamamladı. Ayrıca kliniğin rahatlatıcı bir atmosferi vardı.

2023-11-21 Yusuf

Diş çekimimi Mustafa bey yaptı ve çok memnun kaldım. Kendisi çok hızlı ve acısız bir şekilde işlemi gerçekleştirdi. Ayrıca klinik temiz ve modern bir ortama sahiptir.

2023-11-26 Zeynep

20lik diş çekimi için Dental Center Diş Kliniği'ni tercih ettim ve çok memnun kaldım. Mustafa bey çok profesyonel ve işini iyi yapmaktadır. Ayrıca klinikteki personel çok nazik ve yardımsever.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dental Center?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?