Demir Restaurant yorumlar

Demir Restaurant yakın Siteler, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Çıldır Mah. Uzunyalı Cad No :132, 48700, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.8392961, 28.251554

Demir Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Demir Restaurant yorumlar

Excellent place! The food was very good and tasteful. Especially the local Turkish dish pideh. Definitely recommended. Also nice cocktails! Daha fazla

We had a wonderful time at Demir. Live band and a great atmosphere. No loud booming music, just good food and service. I'd recommend it. Comfy chairs and TV screens with the sound turned down. If your looking for great-tasting food and a … Daha fazla

We came upon Demir restaurant walking from icmeler to marmaris along costal path. We ordered Turkish breakfast and chicken empinadas with drinks. Staff were friendly and happy to help. Food was amazing, freshly made/ cooked, large portions. Toilets spotlessly clean. Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Harika bir yer! Yemekler çok lezzetliydi. Özellikle yerel Türk yemeği pideh çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca güzel kokteyller de vardı!

2023-09-29 Mehmet

Demir'de harika vakit geçirdik. Canlı müzik ve harika bir atmosfer vardı. Yüksek sesle müzik yoktu, sadece iyi yemek ve hizmet vardı. Tavsiye ederim. Rahat koltuklar ve sesi kısık TV ekranları mevcuttu. Harika tatlar ve

2023-09-29 Ayşe

Demir restoranına icmeler'den marmaris'e kıyı yolunda yürürken denk geldik. Türk kahvaltısı ve tavuk empinadas sipariş ettik. Personel dostça ve yardımcıydı. Yemek harikaydı, taze yapılmış / pişirilmiş, büyük porsiyonlar. Tuvaletler temizdi.

2023-10-14 Murat

Yemekler güzel ama fiyat biraz pahalı. Personel ilgili ve güler yüzlü. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Demir restoranında bir doğum günü partisi düzenledik ve harika bir deneyim oldu. Personel çok yardımcı oldu ve yemekler lezzetliydi. Tavsiye ederim.

2023-10-24 Ahmet

Güzel bir atmosferi olan güzel bir restoran. Yemekler lezzetliydi ve personel dostça ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-29 Elif

Demir restoranında akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler taze ve lezzetliydi. Hizmet harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Osman

Demir restoranında romantik bir akşam yemeği için rezervasyon yaptık ve harika bir deneyim yaşadık. Yemekler mükemmeldi ve atmosfer çok romantikti. Teşekkür ederiz.

2023-11-08 Esra

Demir restoranında arkadaşlarımızla bir akşam yemeği planladık ve çok keyifli bir gece geçirdik. Yemekler harikaydı ve personel çok misafirperverdi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-13 Ali

Demir restoranında ailemle bir akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetliydi ve servis harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Nur

Demir restoranında güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler taze ve lezzetliydi. Personel dostça ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Demir Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?