Delta Eğlence Elk. Tic. Ltd. yorumlar

Delta Eğlence Elk. Tic. Ltd. yakın Cumhuriyet Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region

  • Adres: Cumhuriyet, Selanik Cd No:18 C, 06420 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 211 13 39
  • Web sitesi: deltaeg.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.921365, 32.855375

Delta Eğlence Elk. Tic. Ltd., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Delta Eğlence Elk. Tic. Ltd. yorumlar
2023-09-29 Mehmet

Bu yer gerçekten eğlenceliydi! Personel çok yardımcı oldu ve sürekli gülümseyen yüzlerle karşılandık. Aktiviteler çeşitliydi ve herkes için bir şey vardı. Ekipmanlar yeni ve kaliteliydi. Yer gerçekten temizdi ve rahattı. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-09-29 Ayşe

Delta Eğlence Merkezi'ne ilk girişte, yer çok modern ve davetkar görünüyordu. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Aktiviteler çok eğlenceliydi ve hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok seçenek vardı. Yemekler de lezzetliydi. Tek dezavantaj beklemek zorunda olduğumuzdu; rezervasyon yapmadığımız için biraz sıra bekledik. Ancak genel olarak, deneyimimiz harikaydı ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşüneceğiz.

2023-10-14 Fatma

Delta Eğlence Merkezi'nde çok eğlendik! Çocuklarımız burayı çok sevdi. Personel dostça ve yardımseverdi. Aktiviteler çeşitli ve ilgi çekiciydi. Yer temiz ve düzenliydi. Fiyatlar makuldu ve buna değdi. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyoruz!

2023-10-19 Mert

Delta Eğlence Merkezi oldukça etkileyiciydi. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Aktiviteler eğlenceliydi ve kaliteliydi. Yer çok gösterişli ve modern bir dekorasyon vardı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptığımız için hemen içeri girebildik. Biraz pahalı olsa da, deneyimimizden çok memnun kaldık.

2023-10-24 Ceyda

Delta Eğlence Merkezi'nden çok etkilendim. Personel çok yardımcı oldu ve samimi davrandı. Aktiviteler çeşitli ve eğlenceliydi. Yer temiz ve ferah. Dekorasyon modern ve şık. Fiyatlar uygun ve makul. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-03 Sevgi

Delta Eğlence Merkezi harikaydı! Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Aktiviteler çeşitli ve eğlenceliydi. Yemekler de lezzetliydi. Yer temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve makul. Çok eğlendik ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

2023-11-08 Ali

Personel çok yardımcı oldu ve profesyonelce davrandı. Aktiviteler çok eğlenceli ve heyecan vericiydi. Yer modern ve şık bir dekorasyona sahipti. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadan içeri girebildik. Değerlendirme dışında bir şey yapmalısınız.

2023-11-13 Meltem

Delta Eğlence Merkezi'ni sevdim! Personel çok sıcakkanlı ve yardımseverdi. Aktiviteler ilginç ve eğlenceliydi. Yemekler lezzetliydi. Yer temiz ve ferah. Fiyatlar makuldu. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-18 Kadir

Personel oldukça ilgili ve yardımcıydı. Aktiviteler eğlenceliydi ve kaliteliydi. Yer temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadan içeri girebildik. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, deneyimimizden memnun kaldık.

2023-11-23 Zeynep

Delta Eğlence Merkezi'nde harika bir zaman geçirdim. Personel çok yardımcı oldu ve güleryüzlüydü. Aktiviteler çok eğlenceliydi ve birçok seçenek vardı. Yer temiz ve konforluydu. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Delta Eğlence Elk. Tic. Ltd.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?