Dekorasyon Uzmanı Dekorasyon ve Tadilat yorumlar

Dekorasyon Uzmanı Dekorasyon ve Tadilat yakın Yeşil Kayalar Caddesi, Mimar Sinan Mahallesi, Çekmeköy, Istanbul, Marmara Region, 34782

  • Adres: Mimar Sinan, Bosna Cd. No:21 D:6, 34782 Çekmeköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 657 51 97
  • Web sitesi: dekorasyonuzmani.com
  • Enlem, Boylam: 41.0293032, 29.1728579

Dekorasyon Uzmanı Dekorasyon ve Tadilat, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dekorasyon Uzmanı Dekorasyon ve Tadilat yorumlar

Komple ev tadilatı yaptırmak isteğimiz için ailemin evini Dekorasyon Uzmanı’na emanet ettik. Sonuç mükemmel. Evimiz toparlandı. Özellikle banyo tadilatı ve mutfak tadilatı çabucak bitti. Banyoda eğim sorunlarımız vardı. Hepsi teker teker halloldu. 5/5

Banyo tadilatı hususunda Dekorasyon Uzmanı ile çalışma kararımdan çok memnununum. Normalde çok daha uzun sürecek bir süreci çok kısa sürede ve oldukça kaliteli biçimde hallettik, teşekkürler.

Dominand Mimarlık olarak verilen işleri projeye uygun olarak ve zamanında teslim ettiğiniz için teşekkürler … Yeni projelerimizde tekrar görüşmek üzere ..

2023-09-22 Canan

Komple ev tadilatı yaptırmak isteğimiz için ailemin evini Dekorasyon Uzmanı’na emanet ettik. Sonuç mükemmel. Evimiz toparlandı. Özellikle banyo tadilatı ve mutfak tadilatı çabucak bitti. Banyoda eğim sorunlarımız vardı. Hepsi teker teker halloldu.

2023-09-22 Seda

Banyo tadilatı hususunda Dekorasyon Uzmanı ile çalışma kararımdan çok memnununum. Normalde çok daha uzun sürecek bir süreci çok kısa sürede ve oldukça kaliteli biçimde hallettik, teşekkürler.

2023-09-22 Deniz

Dominand Mimarlık olarak verilen işleri projeye uygun olarak ve zamanında teslim ettiğiniz için teşekkürler … Yeni projelerimizde tekrar görüşmek üzere ..

2023-10-07 Aylin

Dekorasyon Uzmanı'ndan evimin iç dekorasyonunu yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Evim artık çok daha yaşanabilir ve şık bir hale geldi. Her detayı düşünerek her aşamada açık iletişim kurarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Berk

Dekorasyon Uzmanı ile çalıştığım süre boyunca çok profesyonel bir hizmet aldım. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Etkileyici bir iç dekorasyon ve tadilat işi yaptılar. Yaratıcı fikirlerle projemi tamamladılar ve sonucundan çok memnunum. Teşekkürler!

2023-10-17 Elif

Dekorasyon Uzmanı'na evimin tadilatını yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve her aşamada bana bilgi vererek süreci yönettiler. Evim artık modern ve ferah bir görünüme kavuştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ali

Dekorasyon Uzmanı'na banyo tadilatı için başvurduk ve kaliteli bir hizmet aldık. Eğim sorununu profesyonel bir şekilde çözdüler ve sonuçtan çok memnun kaldık. Tüm süreç boyunca iletişimleri çok iyiydi ve işlerini zamanında tamamladılar. Teşekkürler!

2023-10-27 Gül

Dekorasyon Uzmanı ile çalıştığım için çok memnunum. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve son derece profesyoneller. Evimi yenilemek için onlara başvurdum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Her aşamada beni bilgilendirdiler ve isteklerimi karşıladılar. Kesinlikle öneririm!

2023-11-01 Ahmet

Dekorasyon Uzmanı ile çalışmak benim için çok iyi bir deneyimdi. Mutfak tadilatını yaparken gerçekten profesyonel bir hizmet aldım. Tüm detayları düşünerek işlerini titizlikle yaptılar ve sonuç mükemmel oldu. İşlerini zamanında tamamladıkları için teşekkür ederim.

2023-11-06 Ebru

Dekorasyon Uzmanı'na evimde komple bir tadilat yapmak için başvurdum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Gerçekten harika bir iş çıkardılar ve evim artık çok daha modern ve şık bir hale geldi. İşlerini çok düzgün ve zamanında tamamladılar. Teşekkürler!

2023-11-11 Mert

Dekorasyon Uzmanı ile çalışmaktan çok memnunum. Banyo tadilatı için onlara başvurdum ve sonucun kalitesi beni çok etkiledi. İşlerini profesyonel bir şekilde ve zamanında tamamladılar. İletişimleri çok iyiydi ve her aşamada bana bilgi verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-16 Ayşe

Dekorasyon Uzmanı ile çalışmamız sonucunda evimiz tam anlamıyla yenilendi. Tüm süreç boyunca işlerini titizlikle yaptılar ve sonuçtan çok memnun kaldık. İşlerini zamanında tamamladılar ve bize her aşamada bilgi verdiler. Kesinlikle tavsiye ederiz!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dekorasyon Uzmanı Dekorasyon ve Tadilat?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?