Defa Life Hastanesi yorumlar

Defa Life Hastanesi yakın 102208. Sokak, Güneykent Mahallesi, Gaziantep, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27000

  • Adres: Güneykent, 216. Cd. No:74, 27470 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 342 335 33 32
  • Web sitesi: defalife.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.0271518, 37.3308625

Defa Life Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Defa Life Hastanesi yorumlar

Bebeğimi yüksek ateş sebebiyle çocuk doktoru Mehmet Aksoy'a götürdüm. Normalde Ankara'da yaşıyoruz pek araştırma fırsatım olmamıştı. Ama çok menmun kaldık. Kendinizi ifade etmenize izin veriyor,kibirli ve kaba değil. Herhangi bir şikayetle … Daha fazla

Fatma Özden hasta saygısız biridir ben bugün beyin cerrahına muayene olurken denk geldim bir hastanede nasıl davranılacagını bilemeyen biri bende olay esnasında oradaydım . Özellikle bu şikayet kuşamında yanlarında yazarken gördüm Asistan … Daha fazla

2023-09-19 Ahmet Toprak

Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi gerçekten harika bir yer. Çocuğumu yüksek ateş sebebiyle getirdim ve doktor Mehmet Aksoy ile görüştüm. Çok memnun kaldım. Doktor çok anlayışlı ve kibar, hastamızı dinleyip gereken ilgiyi gösterdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Ahmet Özer

Geçen hafta burnumda sorun yaşadığım için Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'ne gittim. Orada Dr. Emre Demir ile görüştüm ve sorunumu anlattım. Dr. Demir çok ilgili ve sabırlıydı. Beni anlamak için zaman ayırdı ve gereken tedaviyi uyguladı. Çok memnun kaldım.

2023-10-09 Leyla Kaya

Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'nde çocuk doktoru olan Dr. Mehmet Aksoy gerçekten harika bir doktor. Çocuğumu muayene ettiğinde ona karşı çok sabırlı ve anlayışlıydı. Çocuğumun sorunlarını dikkatlice dinledi ve gereken tedaviyi uyguladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ali Coşkun

Dişlerimde sorun yaşadığım için Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'ne gittim. Orada diş doktoru olan Dr. Ayşe Yıldız ile görüştüm. Dr. Yıldız çok profesyonel ve yetenekli bir doktor. Benim sorunlarımla ilgili olarak bana çok yardımcı oldu ve etkili bir tedavi uyguladı.

2023-10-19 Selin Giray

Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'nde yapılan tedavi hizmetinden çok memnun kaldım. Hemşireler ve doktorlar çok saygılı ve yardımsever. Hastanenin temizliği de oldukça iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-24 Ayşe Şahin

Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'ne çocuğumu götürdüm ve Dr. Mehmet Aksoy ile görüştüm. Doktor Aksoy çok nazik ve anlayışlıydı. Çocuğumun sorunlarını dikkatlice dinledi ve doğru teşhisi koydu. Kendisine ve hastane ekibine teşekkür ederim.

2023-11-03 Elif Keskin

Kalp hastalıkları ile ilgili olarak Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'ne gittim. Orada kardiyoloji uzmanı Dr. Emre Demir ile görüştüm. Dr. Demir çok uzman ve bilgili bir doktor. Benim durumum hakkında çok detaylı bilgi verdi ve uygun tedaviyi uyguladı.

2023-11-08 Mehmet Sarı

Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'ni ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Hastane çok temiz ve düzenliydi. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Muayene süreci hızlı ve sorunsuzdu. Memnun kaldım.

2023-11-13 Ebru Demirci

Defa Life Hastanesi Özel Hastanesi'nde yaptırdığım estetik operasyondan çok memnun kaldım. Doktor çok profesyonel ve konusunda uzmandı. Hastane de oldukça hijyenikti. Genel olarak harika bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Defa Life Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?