Dedeoğlu gıda yorumlar

Dedeoğlu gıda yakın Pınarbaşı Mahallesi, Eyyübiye, Şanlıurfa, Southeastern Anatolia Region, 63100

  • Adres: Pınarbaşı, 1214. Sk. No:2, 63210 Eyyübiye/Şanlıurfa, Türkiye
  • Telefon: +90 541 722 66 26
  • Web sitesi: yusufdedeoglu.com
  • Enlem, Boylam: 37.1489802, 38.7898056

Dedeoğlu gıda, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dedeoğlu gıda yorumlar

Kabak ve acur aldım taze ve kaliteliler tavsiye ederim. Ürün almadan önce de sonra da çok ilgili ve kibarlar mutlaka alışveriş yapın. Hem ürün hem paketleme hemde ilgiden memnunum.

Yusuf Bey'e teşekkür ile başlayalım. İlgisi, bilgisi, esnaflığı üst düzeyde. Dükkan küçük gibi görünse de çeşit çok fazla. Lokum çeşitlerini bile sığdırmış. Her ürünün her cebe hitap eden gruplarını satıyor. Fiyatlar diğer bazı dükkanlara … Daha fazla

Bana arkadaşım hediye olarak Urfadan salça ve çeşitli baharatlar getirmişti. O kadar memnun kaldım ki hemen kendim sipariş vermek istedim. Ürünlerin kalitesini çok beğendim. Hizmeti, hızlı kargosu, paketlemesi her şeyi ile memnun kaldım. … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Kabak ve acur aldım taze ve kaliteliler tavsiye ederim. Ürün almadan önce de sonra da çok ilgili ve kibarlar mutlaka alışveriş yapın. Hem ürün hem paketleme hemde ilgiden memnunum.

2023-09-26 Yusuf

Yusuf Bey'e teşekkür ile başlayalım. İlgisi, bilgisi, esnaflığı üst düzeyde. Dükkan küçük gibi görünse de çeşit çok fazla. Lokum çeşitlerini bile sığdırmış. Her ürünün her cebe hitap eden gruplarını satıyor. Fiyatlar diğer bazı dükkanlara karşı biraz daha pahalı olsa da bunun karşılığında aldığınız ürün kalitesi ve hizmet üst düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi çalışmalar dilerim.

2023-09-26 Mehmet

Bana arkadaşım hediye olarak Urfadan salça ve çeşitli baharatlar getirmişti. O kadar memnun kaldım ki hemen kendim sipariş vermek istedim. Ürünlerin kalitesini çok beğendim. Hizmeti, hızlı kargosu, paketlemesi her şeyi ile memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-10-11 Fatma

Dükkanın ürün kalitesi oldukça yüksek. Taze ve doğal ürünlere ulaşmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Memnun kaldım.

2023-10-16 Ali

Dükkan küçük olsa da çeşitli ve kaliteli ürünler sunuyorlar. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgili. Tek sıkıntı biraz daha pahalı olmaları, ama aldığınız ürünün kalitesi buna değiyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-21 Zeynep

Dükkanın atmosferi çok güzel ve sıcak. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. İhtiyaç duyduğum her şeyi bulabiliyorum. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Tek dezavantajı biraz pahalı olması ama buna değer. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Mustafa

Dükkanın ürünleri gerçekten kaliteli ve taze. Hizmet de oldukça güzel ve ilgili. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteye değer. Memnun kaldım.

2023-10-31 Hatice

Çalışanlar son derece ilgili ve kibar. Ürünleri taze ve kaliteli. Dükkanın atmosferi de oldukça güzel. Tek sıkıntı fiyatların biraz pahalı olması, ama kaliteye değiyor. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Osman

Çalışanlar son derece yardımsever ve ilgili. Ürünlerin kalitesi harika. Fiyatlar biraz yüksek olsa da bu kaliteye değer. Teşekkür ederim.

2023-11-10 Nur

Dükkanın kalitesi ve hizmeti mükemmel. Her türlü ürünü bulabiliyorsunuz. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteye değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Merve

Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Ürün kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Ahmet

Dükkan küçük olsa da ürün çeşitliliği çok fazla. Ürün kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteye değer. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dedeoğlu gıda?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?