Decathlon Akmerkez yorumlar

Decathlon Akmerkez yakın Akmerkez, Nisbetiye Caddesi, Kültür Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34337

  • Adres: Etiler, Nisbetiye Cd, 34337 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 282 23 83
  • Web sitesi: decathlon.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0768915, 29.0259672

Decathlon Akmerkez, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Decathlon Akmerkez yorumlar

Kesinlikle bu seneye dek göz ardı ettiğim ve bu sene başında keşfedince de kendime niye bu zamana kadar gitmedim diye kızdığım spor mağazası... Kesinlikle çok uygun fiyatlara spora dair ne varsa bulabileceğiniz bir yer... Artık abonesi … Daha fazla

Az önce bir iade işlemi gerçekleştirdim. Danışma bölümündeki Gökçe Hanım sayesinde hiç sorun yaşamadan problemim anında çözüldü. Kendisi çok yardım sever ve sorun çözücü, harika bir müşteri deneyimi … Daha fazla

Mağaza spor aktiviteleriyle ilgili her şeyi raflara koymuş ama müşteri yoktu

2023-09-25 Çağla

Kesinlikle bu seneye dek göz ardı ettiğim ve bu sene başında keşfedince de kendime niye bu zamana kadar gitmedim diye kızdığım spor mağazası... Kesinlikle çok uygun fiyatlara spora dair ne varsa bulabileceğiniz bir yer... Artık abonesi oldum bile...

2023-09-25 Gürkan

Az önce bir iade işlemi gerçekleştirdim. Danışma bölümündeki Gökçe Hanım sayesinde hiç sorun yaşamadan problemim anında çözüldü. Kendisi çok yardım sever ve sorun çözücü, harika bir müşteri deneyimi...

2023-10-22 Ayşe

Mağaza güzel bir yerde konumlanmış. Spor aktiviteleriyle ilgili her şeyi bulabilirsiniz. Personel yardımsever ve samimi. Ürünlerin kalitesi de çok iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ahmet

Mağaza oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Fiyatlar da oldukça uygun. Henüz aktif olarak spor yapmadığım için ürünleri deneme fırsatım olmadı, ancak genel olarak mağazadan memnun ayrıldım.Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-22 Fatma

Mağaza çok büyük ve iyi düzenlenmiş. Birçok farklı spor kategorisini kapsayan ürünler bulabilirsiniz. Personel çok yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-06 Mehmet

Mağaza zevkli bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları iyi. Personel de yardımcı ve nazik. Ancak mağazada çok fazla müşteri olmaması beni biraz endişelendirdi. Yine de iyi bir deneyimdi.

2023-11-16 Ali

Mağaza çok düzenli ve temiz. Ürünleri incelemek için bolca zamanınız var. Fiyatlar da oldukça uygun. Kasiyerler de hızlı ve efektif. Tek eksik yönü biraz kalabalık olması. Genel olarak iyi bir deneyim.

2023-11-26 Murat

Mağazada her türlü spor ürününü bulabilirsiniz. Fiyatlar da oldukça uygun. Müşteri hizmeti harika. Personel her zaman yardımcı olmaya çalışıyor. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-12-01 Gizem

Mağaza oldukça büyük ve temiz. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği harika. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel samimi ve yardımsever. Tek eksik yönü biraz beklememiz gereken kasa sırası oldu. Yine de memnun ayrıldım.

2023-12-11 Elif

Mağaza oldukça büyük ve çeşitli ürünler var. Her spor dalına ait ekipmanları bulmak mümkün. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-16 Cem

Mağaza oldukça büyük ve geniş bir ürün yelpazesine sahip. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel de yardımcı ve ilgili. Ancak mağazada çok fazla müşteri yoktu, bu biraz sıkıntı yarattı. Yine de güzel bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Decathlon Akmerkez?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?