Dayı Bıçakçılık yorumlar

Dayı Bıçakçılık yakın Tahal Caddesi, Demirtaşpaşa, Demirtaşpaşa Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16230

  • Adres: Demirtaşpaşa, Tabi Cd 23/B, 16230 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 530 129 36 18
  • Web sitesi: day-bcakclk.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.186224, 29.0691292

Dayı Bıçakçılık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dayı Bıçakçılık yorumlar

Kullandığıniz cakiya önem veriyorsanız kesinlikle ugraminiz gereken bir yer. Sıradan cakilardan tutun frofesyonel çalışmalara kadar her türlü çeşit var. Eger ne istediğinizi bilmiyorsanız işiniz zor çünkü cok fazla çeşit var. Görevli … Daha fazla

Hediyelik bir av çakısı satın aldım. Bıçağın kalitesi çok iyi. Ama daha da iyisi satıcı beyefendi. O kadar sohbeti güzel ve yardımcı ki... Çok teşekkür ediyorum. Bu arada bıçağın bir problemi olması durumunda kargoyla gönderip yenisini göndereceğini de taahhüt etti. Bundan sonra bıçakçım belli...

2023-09-19 Ayşe

Kullandığınız çakıya önem veriyorsanız kesinlikle uğramanız gereken bir yer. Sıradan çakılardan tutun profesyonel çalışmalara kadar her türlü çeşit var. Eğer ne istediğinizi bilmiyorsanız işiniz zor çünkü çok fazla çeşit var. Görevli personel çok yardımcı.

2023-09-19 Ali

Hediyelik bir av çakısı satın aldım. Bıçağın kalitesi çok iyi. Ama daha da iyisi satıcı beyefendi. O kadar sohbete güzel ve yardımcı ki... Çok teşekkür ediyorum. Bu arada bıçağın bir problemi olması durumunda kargoyla gönderip yenisini göndereceğini de taahhüt etti. Bundan sonra bıçakçım belli...

2023-10-04 Fatma

Mağazada çok güzel bıçaklar var. Hem kaliteli hem de çeşitli modeller mevcut. Personeller çok ilgili ve yardımcı oluyorlar.

2023-10-14 Nur

Mağazada çok fazla çeşit var. İstediğiniz tarz ve türde bıcağı burada bulabilirsiniz. Personeller de çok yardımcı ve ilgililer.

2023-10-19 Murat

Sıradan bir bıçak almam gerekiyordu. Mağazada çok sayıda seçenek vardı ve personel bana hangi bıçağın en iyisi olduğunu söyledi. Çok yardımcı oldular. Ürün de kaliteli.

2023-10-24 Sevgi

Mağazanın içi güzel dekore edilmiş. Ambiyansı da hoş. Çok rahat alışveriş yapabilirsiniz.

2023-11-08 Yusuf

Çok fazla çeşit ve seçenek olduğu için ne alacağımı bilemedim. Ancak çalışanlar beni yönlendirdi ve doğru seçimi yapmamı sağladı.

2023-11-13 Emine

Bıçakları test etmek için mağazaya gittim. Butik bir mağaza olmasına rağmen güzel bir seçeneğe sahip. Fiyatlar biraz yüksek ama kalite de önemli. İlgilenen mağaza çalışanları da yardımcı oldular.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dayı Bıçakçılık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?