Dasport Dağ Sporu Malzemeleri İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti yorumlar

Dasport Dağ Sporu Malzemeleri İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti yakın Paşalar, Independence Avenue, Kuloğlu, Hüseyinağa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region

  • Enlem, Boylam: 41.0340535, 28.9783595

Dasport Dağ Sporu Malzemeleri İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dasport Dağ Sporu Malzemeleri İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti yorumlar

The best products in the whole Istanbul, the quality isn’t questionable, the owner is very professional, friendly and very approachable. I 100% recommend this place for any purchase of sport wear or outdoor gadgets. …

Good shop, hard to find for me, but it has many things. Camping stuff and climbing as well

Lovely outdoor gear shop with a very helpful and extremely friendly owner.

2023-10-01 Nilay

Işıkspor mağazasında alışveriş yapmadım ancak mağazanın genel olarak iyi bir izlenim bıraktığını söyleyebilirim. Dışarıdan baktığımda düzenli ve temiz bir mağaza olduğunu gördüm. İlgilenmek istediğim ürünler hakkında biraz araştırma yapmam gerekiyor, ancak mağaza sahibi Kendinizi çok profesyonel. Tekrar ziyaret etmeyi düşüyorum.

2023-10-01 Burak

Bu mağazada kamp eşyaları ve tırmanış gibi birçok şey var ancak benim için bulması zor. Fakat sahip çok yararlı ve son derece dost bir mağaza.

2023-10-01 Ayşe

Dışarıda çok hoş bir bilgisayar mağazası buldum ve sahibi çok yardımcı olur ve son derece dost canlısı.

2023-10-16 Berk

Istanbul'da bulunan en iyi ürünler, kalitesi sorgulanamaz, sahibi çok profesyonel, arkadaş canlısı ve çok yaklaşılabilir. Spor giyim veya açık hava gadget'ları satın almak için kesinlikle% 100 tavsiye ederim.

2023-10-21 Deniz

Dış spor mağazası deneyimi hakkında çeşitli yönleri kapsamalıdır. İncelemelere farklılık katabilirsiniz. Değerlendirmeler ve yorum içeriğinde çeşitlilik eklemekten çekinmeyin.

2023-10-31 Ece

Mağazada alışveriş yapmaktan kesinlikle keyif aldım. Ürünlerin kalitesi ve hizmete olan ilgi benim için önemliydi ve bu mağaza onları karşılayabildi. Kesinlikle geri döneceğim.

2023-11-05 Emir

Mağazada alışveriş yapmadım ancak sahibi çok yardımcı olur ve son derece dost canlısı.

2023-11-10 Elif

Mağazada alışveriş yapmadım ancak etrafta dolaştım ve dışarıdan baktığımda düzenli bir yer olduğunu gördüm. Ek olarak, mağaza sahibi çok yardımcı olur ve son derece dost canlısı. Benim arkadaşlarım bu mağazayı tavsiye etmişti ve ben de şimdi buradayım.

2023-11-15 Fırat

Mağazayı yakın zamanda ziyaret ettim ve gerçekten beğendim. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar makul. Personel çok yardımcı oldu ve beni daha iyi hissettiren nazik bir şekilde davrandı. İyi bir alışveriş deneyimi yaşadım ve kesinlikle tekrar gidip alışveriş yapacağım.

2023-11-20 Gül

Mağazada ne satın almayı planladığım hakkında bazı sorularım vardı ve mağaza sahibi bu konuda gerçekten yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve benim için uygun bir fiyata satın alabildim. Personel nazik ve profesyonel. Kesinlikle bu mağazayı tavsiye ederim.

2023-11-25 Hakan

Mağazada deneyim yaşadım. Genel olarak iyi bir izlenim bıraktığını söyleyebilirim. İlgilenmek istediğim ürünler hakkında biraz araştırma yapmam gerekiyor, ancak mağaza sahibi Kendinizi çok profesyonel. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dasport Dağ Sporu Malzemeleri İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?