Dans'ın Merkezi yorumlar

Dans'ın Merkezi yakın 45A, Mumhane Caddesi, Karaköy, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Akçe Han, Akçe Sk. No: 10, 34460 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 543 515 79 49
  • Enlem, Boylam: 41.024913, 28.978939

Dans'ın Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dans'ın Merkezi yorumlar

I had one hour dancing lesson with Sinan , The lesson was fine , he is a really nice guy and even introduced me to go to dancing club and showed me the very nice cake place in Istanbul which closed his dancing place . Thank you Sinan for your kindness.

Best dance school in the very heart of istanbul with such an amazing terrace with lovely view and very friendly atmosphere, I recommend to everybody. You would learn a variety of Latin dances like salsa, bachata, kizomba and afro dances … Daha fazla

Her perşembe ve cumartesi Bachata ve Salsa dersleri için gittiğim muazzam kurs. İçeride sanki aile gibi herkes. Ders boyunca hem keyif aldığınız hem de öğrenerek haz duyduğunuz ve başarmaktan mutlu olduğunuz bir zaman dilimi düşünün. Tüm … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Sinan ile bir saat dans dersi aldım, ders iyiydi, gerçekten çok iyi bir insan ve hatta dans kulübüne gitmeyi önerdi ve İstanbul'da dans yerini kapatan çok güzel bir pastane gösterdi. İyilikleriniz için teşekkür ederim Sinan.

2023-09-21 Ali

İstanbul'un tam kalbindeki en iyi dans okulu, şaşırtıcı bir terasa sahip, sevimli bir manzara ve çok samimi bir atmosfer, herkese tavsiye ederim. Salsa, bachata, kizomba ve afro dansları gibi çeşitli Latin danslarını öğrenirsiniz...

2023-09-21 Burcu

Her perşembe ve cumartesi Bachata ve Salsa dersleri için gittiğim muazzam kurs. İçeride sanki aile gibi herkes. Ders boyunca hem keyif aldığınız hem de öğrenerek haz duyduğunuz ve başarmaktan mutlu olduğunuz bir zaman dilimi düşünün. Tüm…

2023-09-22 Sinan

Dans studio'su canim arkadaslarimla beraber harika bir dogum gunu kutlamasi yaptik. Personel cok nazik ve profesyonel, mekanin dekorasyonu cok guzel. Hizmet kalitesi kesinlikle 5 yildizdi! Harika bir deneyimdi. Dans kurslarini da herkese tavsiye ederim!

2023-09-22 Ece

Dans studio'sunun terasi muthis bir manzaraya sahip, gercekten etkileyiciydi. Atmosfer cok samimi ve arkadas canlisiydi. Latin danslarini ogrenmek icin harika bir yer, bir suru farkli dans turlerini ogrenmek icin gidilebilecek en iyi yerlerden biri. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-22 Deniz

Sinan hocamla salsa dersine gittim ve gercekten cok keyifli bir zaman gecirdim. Hocam cok sabirli ve anlayisliydi, hareketleri kolayca ogrenmemi sagladi. Dans stüdyosu son derece temiz ve ferah, bir daha gitmek icin sabirsizlaniyorum!

2023-10-07 Aylin

Dans kursuna katildim ve gercekten çok memnun kaldim. Sinan hoca cok yetenekli ve deneyimli bir hoca, herkesin dans etmesi icin cok guzel bir motivasyon sagliyor. Sadece dans kursu degil, ayni zamanda harika bir sosyal aktivite. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-12 Burak

Dans stüdyosunda harika bir deneyim yasadim. Çalışanlar cok yardimseverdi, hizmet kalitesi cok iyi. Kursiyerler de birbirinden samimi ve sıcaktı. Dans dersleri kesinlikle degerli. Kesinlikle tekrar gidecegim!

2023-10-17 Ela

Dans stüdyosunda kiz arkadasimla salsa dersine gittik ve gercekten cok eglendik. Sinan hoca cok profesyonel ve sabirliydi. Dersler kesinlikle degerliydi. Mekanın dekorasyonu da cok guzel ve samimiydi. Tekrar gitmek icin sabirsizlaniyorum!

2023-10-22 Berkay

Sinan hoca ile bir saat salsa ve bachata dersi aldim ve gercekten cok keyifli bir zaman gecirdim. Hoca cok motive edici ve hasta hallerime karsi oldukca sabirliydi. Dans stüdyosu da cok temiz ve ferah, cok memnun kaldim!

2023-10-27 Merve

Dans stüdyosunun dekorasyonu cok guzel ve sıcak bir atmosfere sahip. Calisanlar guler yuzlu ve yardimsever. Dans kurslari cok degisik ve eglenceli. Gercekten degerli bir deneyim!

2023-11-01 Gizem

Dans kursuna katildim ve gercekten cok memnun kaldim. Sinan hoca cok yetenekli ve deneyimli bir hoca, herkesin dans etmesi icin cok guzel bir motivasyon sagliyor. Sadece dans kursu degil, ayni zamanda harika bir sosyal aktivite. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-06 Ali

Dans stüdyosu cok guzel dekore edilmis ve sahip oldugu teras harika bir manzaraya sahip. Salsa, bachata, kizomba ve afro danslari gibi bir suru Latin dansini ogrenmek icin mukemmel bir yer. Calisanlar da cok yardimsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-11 Aslı

Salsa ve bachata dersleri icin dans stüdyosuna düzenli olarak gitmekten cok memnunum. Iceride adeta bir aile gibiyiz. Hareketleri ogrenip basarili olmak, hem keyifli hem de ogrenmeye haz duydugum bir zamanda. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-16 Cem

Sinan hoca ile bir saat dans dersi aldım, ders iyiydi, gerçekten çok iyi bir insan ve hatta dans kulübüne gitmeyi önerdi ve Dans Stüdyosunu kapatan çok güzel bir pastane gösterdi. İyilikleriniz için teşekkür ederim Sinan.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dans'ın Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?