Damak Tadım Çiğköfte

Damak Tadım Çiğköfte yakın Eski Kahta Caddesi, Bahçelievler Mah., Bahçelievler Mahallesi, Adıyaman, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02200

  • Adres: Bahçelievler, Abuzer Gaffari Cd., 02290 Adıyaman Merkez/Adıyaman, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.76091, 38.2942235

Damak Tadım Çiğköfte, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Damak Tadım Çiğköfte yorumlar
2023-09-18 Ahmet

Çiğ köfte gerçekten çok lezzetliydi. Bekleme süresi de çok uzun değildi. Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-09-18 Ayşe

Çiğ köfteciye yemek yemek için gittik ve beklemek zorunda kaldık. Çok kalabalıktı ve masa bulmakta zorlandık. Ancak çiğ köfte çok lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da işte bu lezzeti için değer.

2023-09-18 Mehmet

Çiğ köfte son derece lezzetliydi ancak fiyatları biraz yüksek. Çalışanlar da biraz ilgisizdi. Beklediğimden daha kalabalıktı ve biraz beklemek zorunda kaldık. Yine de lezzeti için tekrar gelebilirim.

2023-10-03 Fatma

Çiğ köfteciye arkadaşlarımızla beraber gittik. Yemeklerimizi hemen aldık ve fena bir bekleyişimiz olmadı. Çiğ köfte çok lezzetli ve doyurucuydu. Çalışanlar da yardımsever ve neşeliydi. Fiyatlar uygun. Memnun kaldık.

2023-10-08 Ali

Çiğ köfteciye gittim ve beklemek zorunda kaldım. Ancak çiğ köfte çok lezzetliydi ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-13 Selin

Çiğ köfteciye yemek yemek için uzun bir sıra bekledim ancak beklentimi karşıladı. Çiğ köfte son derece lezzetliydi ve çalışanlar çok nazikti. Fırın ekmekleri de çok iyi. Fiyatlar da makul. Tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-18 Hasan

Çiğ köfteciye gittim ve çok beğendim. Çiğ köfte lezzetliydi ancak fiyatlar biraz yüksekti. Çalışanlar ilgili ve yardımseverdi. Bekleme süresi de fazla değildi. Memnun kaldım.

2023-10-23 Emine

Çiğ köfteciye arkadaşlarımla beraber gittik ve çok beğendik. Fiyatlar uygun ve çalışanlar kibar ve yardımseverdi. Çiğ köfte lezzetliydi. Tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-28 Can

Çiğ köfteciye gitmeyi planlamıştık ancak bir rezervasyon yapmadığımız için yer bulmakta zorlandık. Sonunda bir masa bulduk ve sipariş verdim. Çiğ köfte gerçekten çok lezzetliydi ve fiyatlar da uygun. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-02 Elif

Çiğ köfteciye yemek yemek için gittik ve beklemek zorunda kaldık. Ancak lezzeti için beklemeye değdi. Çalışanlar da kibar ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygun. Tekrar gelmeyi düşünebilirim.

2023-11-07 Murat

Çiğ köfteciye ailemle beraber gittik. Fiyatlar biraz yüksek olsa da çiğ köfte çok lezzetliydi. Bekleme süresi de fazla değildi. Çalışanlar da ilgili ve nazikti. Memnun kaldık.

2023-11-12 Zeynep

Çiğ köfteciye yemek yemek için çok sırada bekledik ve beklemeye değdi. Çiğ köfte son derece lezzetliydi ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar da kibar ve yardımseverdi. Tekrar gitmeyi düşünebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Damak Tadım Çiğköfte?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?