Dalton Kardeşler At Çiftliği yorumlar

Dalton Kardeşler At Çiftliği yakın Большой кемпинг, Müze Caddesi, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Müze Cd. No:56, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 271 28 40
  • Web sitesi: cappadociahorseriding.com
  • Enlem, Boylam: 38.644351, 34.8406602

Dalton Kardeşler At Çiftliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dalton Kardeşler At Çiftliği yorumlar

Great sunset tour. Views are beautiful definitely worth doing. Staff are brilliant and helpful as haven't been on a horse in over 12 years. Picked up on time. Next time would like to do the sunrise tour to see the hot air balloon take off. Horses are well looked after. Daha fazla

Tavsiye üzerine geldik. Ekrem İlhan ve Oğlu Ömer İlhan ' a ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederiz. Fiyatları gayet makul nakit havale seçenekleri mevcut. Bence bölgenin en iyileri. İlk kez tecrübe ettik 1 saat vadide gezdik muthiş … Daha fazla

Excellent scenery and amazing guides. They explained the basic riding techniques to beginners, and the horses are very well trained. I loved seeing the valleys lit up in rosy colors during the golden hour. It’s breathtaking and absolutely … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Harika bir gün batımı turu. Manzaralar güzel kesinlikle yapmaya değer. Personel harika ve yardımcı, çünkü 12 yıldır bir atın üzerinde değildim. Tam zamanında alındı. Bir dahaki sefere sabah turunu yapmak istiyorum, sıcak hava balonunun kalkışını görmek için. Atlar iyi bakılıyor.

2023-09-22 Mehmet

Tavsiye üzerine geldik. Ekrem İlhan ve Oğlu Ömer İlhan ' a ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederiz. Fiyatları gayet makul nakit havale seçenekleri mevcut. Bence bölgenin en iyileri. İlk kez tecrübe ettik 1 saat vadide gezdik muthiş

2023-09-22 Seda

Mükemmel manzara ve şaşırtıcı rehberler. Başlayanlar için temel binicilik tekniklerini açıkladılar ve atlar çok iyi eğitilmiş. Altın saatte vadilerin pembe renkte ışıl ışıl olduğunu görmekten hoşlandım. Nefes kesici ve kesinlikle

2023-10-07 Ali

Çok sıcak bir karşılama. Harika bir atmosfer, personel dost canlısı ve profesyonel. Atlar sağlıklı ve iyi eğitilmiş. Muhteşem manzaralar ve harika bir deneyim.

2023-10-12 Aysel

Buraya sadece bir kez attım ve çok beğendim, mükemmel bir yer. Personel nazik ve yardımsever. Atlar sağlıklı ve güzeldi. Sabah turunu denemeyi düşünüyorum.

2023-10-17 Ahmet

Bütün gün turu yaptık ve çok keyif aldık. Harika manzara ve harika atlar. Huzurlu bir zaman geçirdik. Personel çok yardımcı oldu ve fiyatlar makuldü.

2023-10-22 Filiz

At bindiğim en güzel manzaralardan biriydi. Personel çok arkadaş canlısı ve eğlenceliydi. Atlar çok sevecen ve iyi eğitilmiş. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-27 Cemal

At kiraladık ve harika bir zaman geçirdik. Personel çok yardımcı oldu ve fiyatlar uygun. Atlar çok sağlıklı ve eğitilmiş. Harika manzaralar ve harika bir deneyim.

2023-11-01 Emine

Burada çok güzel bir deneyim yaşadık. Personel çok yardımcı ve dost canlısıydı. Atlar çok sevimli ve bakımlıydı. Kesinlikle tekrar gelmek isterim.

2023-11-06 Mustafa

Eşim ve ben burada at binmeye geldik ve gerçekten çok keyif aldık. Manzaralar harikaydı ve atlar çok tatlıydı. Personel de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Merve

At binmeyi seviyorum ve bu tur harikaydı. Personel çok canayakın ve yardımcı oldu. Atlar çok güzeldi ve manzaralar muhteşemdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-16 Osman

Harika manzaralar ve harika bir deneyim. Atlar sağlıklı bir şekilde bakılıyor. İlk kez tecrübe ettik 1 saat vadide gezdik muthiş.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dalton Kardeşler At Çiftliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?