Cyc Club Indoor Cycling yorumlar

Cyc Club Indoor Cycling yakın 3. Nolu Sokak, Sinop Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, İnce Dayı Mahallesi, Sinop, Sinop, Black Sea Region, 57000

  • Adres: İncedayı mah, 3.nolu sok No:36/A, 57010 Merkez/Sinop, Türkiye
  • Telefon: +90 368 220 02 20
  • Enlem, Boylam: 42.0292466, 35.1511291

Cyc Club Indoor Cycling, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cyc Club Indoor Cycling yorumlar

Eğlenerek spor yapmanın tek adresi???? …

2023-10-18 Ayşe

Eğlenceli bir spor salonu. İçerisi çok güzel dekore edilmiş. Ekipmanlar temiz ve yeni. Çalışanlar çok yardımcı ve güleryüzlü. Bekleme süresi de hiç yok. Spor yaparak keyifli bir deneyim yaşayınca açıkçası paraya değdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Mustafa

Spor salonunun atmosferi çok hoşuma gitti. Işıklandırma ve müzikler çok güzel seçilmiş. Egzersiz yaparken kendinizi adeta bir mekanda dans eder gibi hissediyorsunuz. Ekipmanlar da oldukça kaliteli. çalışanlar da yardımcı. Sadece bir kez rezervasyon yapmıştım ve hiç bekletilmedim. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-18 Ahmet

Bu spor salonunda henüz bir kez denedim ama hem eğlenceli hem de verimli bir egzersiz oldu. İçeri oldukça temiz ve düzenli, ekipmanlar da sağlam. Çalışanlar da ilgili ve yardımcı. Beğenerek gittim ve kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-02 Seda

Yeni bir spor salonu denemek istedim ve Cyc Club Indoor Cycling'e gittim. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Salonun görünümü oldukça modern ve şık. Ekipmanların kalitesi de iyi, çalışanlar samimi ve yardımcı. Uygun fiyatlı bir deneyim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Mehmet

Cyc Club Indoor Cycling Spor salonuna haftada birkaç kez giderim. Farklı egzersiz deneyimleri sunan dersleri seviyorum. Salonun atmosferi oldukça enerjik ve spor yapmak daha da keyifli oluyor. Ekipmanlar da kaliteli ve temiz. Çalışanlar da yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Filiz

Bu spor salonunda birkaç kez egzersiz yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. İç mekan çok güzel ve temiz. Ekipmanlar da yeterli ve kaliteli. Çalışanlar da yardımcı ve güleryüzlü. Herhangi bir bekletme süresi yaşamadım. Fiyat performans açısından da oldukça iyi.

2023-11-17 Emre

Cyc Club Indoor Cycling Spor salonu oldukça temiz ve modern bir salondur. Ekipmanlar da yeni ve sağlam. Çalışanlar da oldukça profesyonel ve ilgili. Bekleme süresi minimum seviyelerde tutuluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Deniz

Bu spor salonunda birkaç kez eğitim aldım ve her seferinde çok memnun kaldım. İç mekan oldukça ferah ve temiz. Ekipmanlar da kaliteli ve iyi bakılmış. Çalışanlar da yardımcı ve ilgili. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-27 Gizem

Cyc Club Indoor Cycling Spor salonuna arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. İç mekan şık ve modern. Ekipmanlar da temiz ve iyi bakılmış. Çalışanlar da cana yakın ve yardımcı. Asla bekletilmedim. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-12-02 Berkay

Bu spor salonunda bir süredir egzersiz yapıyorum ve oldukça memnunum. Salonun atmosferi oldukça enerjik ve spor yapmak daha motive edici. Ekipmanlar yeni ve kaliteli. Çalışanlar da yardımcı ve profesyonel. Tavsiye ederim.

2023-12-07 Yasemin

Spor salonunun atmosferi çok hoşuma gitti. Işıklandırma ve müzikler çok güzel seçilmiş. Egzersiz yaparken adeta bir dans pistindeymiş gibi hissediyorum. Ekipmanlar temiz ve çalışanlar da güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-12 Can

Cyc Club Indoor Cycling Spor salonu oldukça hoş bir mekandır. Işıklandırma ve dekorasyon çok iyi. Ekipmanlar da kaliteli ve temiz. Çalışanlar da yardımcı. Bekletilmedim ve oldukça keyifli bir deneyim yaşadım. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cyc Club Indoor Cycling?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?