Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi yorumlar

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi yakın Yüreğir Devlet Hastanesi, 236, Ege Bağatur Bulvarı, Kışla, Kışla Mahallesi, Yüreğir, Adana, Mediterranean Region, 01230

  • Adres: Çukurova Üniversitesi Merkez Kampüs, Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 338 64 41
  • Enlem, Boylam: 37.0155999, 35.3569609

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi yorumlar

Burda ogrenci olmak ayrıcalık

Adana numune arastirma hastahanesi

Güzel bir yer

2023-09-24 Ali

Burada öğrenci olmak gerçekten ayrıcalık. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde eğitim almak benim için çok değerli bir deneyim oldu. Öğretim kadrosu kaliteli ve tecrübeli. Çalışma olanakları da oldukça geniş. Öğrencilere verilen imkanlar da çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Adana Numune Araştırma Hastanesi'nde tedavi oldum. Hastane personeli oldukça ilgili ve profesyonel. Hizmet kalitesi yüksek. Hastaların beklentilerini karşılayacak bir ortam olduğunu düşünüyorum. Bu hastaneyi tercih etmekten hiç pişman olmadım. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-09-24 Mehmet

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi kampüsü oldukça güzel bir yer. Yeşilliklerle çevrili, temiz ve düzenli bir ortamı var. Hem eğitim hem de sosyal aktiviteler açısından öğrencilere birçok olanak sunuyor. Kampüs içerisinde bulunan kafeteryalar ve spor tesisleri de oldukça kaliteli. Burada eğitim almak gerçekten keyifli.

2023-10-09 Fatma

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde okuduğum dönem boyunca çok güzel bir deneyim yaşadım. Öğrenci dostu bir üniversite olduğunu söyleyebilirim. Öğretim kadrosu, destek birimleri ve öğrenci kulüpleri, öğrencilere her konuda yardımcı oluyor. Öğrencilere sunulan imkanlar da oldukça geniş. Teşekkürler Çukurova Üniversitesi!

2023-10-14 Ahmet

Adana Numune Araştırma Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüm. Hastane personeli oldukça yardımcı ve ilgiliydi. Tedavi sürecimde yaşadığım sorunları hızlı bir şekilde çözdüler. Hastane temiz ve düzenli bir ortama sahip. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.

2023-10-19 Zeynep

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde okuduğum dönem boyunca çok memnun kaldım. Eğitim kalitesi oldukça yüksek. Öğretim kadrosu, laboratuvar imkanları ve pratik eğitim olanakları çok başarılı. Ayrıca üniversite kampüsü de ferah ve güvenli bir ortam sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ayhan

Adana Numune Araştırma Hastanesi'nde geçirdiğim kısa bir tedavi süreci oldu. Hastane personeli oldukça güler yüzlü ve yardımcı. Hizmet kalitesi oldukça yüksek. Benim için pozitif bir deneyim oldu. Teşekkür ederim.

2023-10-29 Selin

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde eğitim aldım. Öğretim kadrosu oldukça deneyimli ve ilgili. Derslerin içeriği ve uygulamaları başarılı. Ayrıca kampüs içerisinde sosyal ve spor aktiviteleri için birçok imkan var. Benim için harika bir üniversite deneyimi oldu.

2023-11-03 Emre

Adana Numune Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüm. Hastane personeli oldukça profesyoneldi ve ilgiliydi. Hastane temiz ve düzenli bir ortama sahip. Tedavi sürecimde herhangi bir problem yaşamadım. Tüm personellere teşekkür ederim.

2023-11-08 Gamze

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi kampüsü oldukça güzel bir yer. Sadece eğitim değil, sosyal aktiviteler için de harika bir ortam sunuyor. Öğrenci kulüpleri, etkinlikler ve etkinlik alanları çok çeşitli. Hem eğitim hem de sosyal hayat açısından memnun kaldım.

2023-11-13 Mustafa

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde eğitim aldım. Öğretim kadrosu oldukça kaliteli ve ilgili. Derslerin içeriği ve uygulamaları başarılı. Ayrıca kampüs içerisinde öğrencilere sunulan imkanlar da oldukça geniş. Memnuniyetle tavsiye ederim.

2023-11-18 Gül

Adana Numune Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüm. Hastane personeli oldukça profesyoneldi ve ilgiliydiler. Tedavi sürecimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hastanede verilen hizmet kaliteli. Tüm çalışanlara teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?