Crystal Waterworld yorumlar

Crystal Waterworld yakın Crystal Waterworld Resort & Spa, 60. Sokak, Boğazkent Mahallesi, Serik, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Boğazkent Mah. 33 / 1, 07506 Serik/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 4440558
  • Web sitesi: crystalhotels.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.8344911, 31.1587935

Crystal Waterworld, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Crystal Waterworld yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Eşim ve çocuklarımla harika bir tatil geçirdik. Oteldeki hizmetlerden ve personelin ilgisinden çok memnun kaldık. Yemekler lezzetliydi ve plaj da çok temizdi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-09-20 Mehmet

Bir hafta süren bir tatilimizdi ve Crystal Waterworld otelinde kaldık. Çok güzel bir deneyimdi. Otelin tesisleri çok temiz ve ferah. Havuzları büyük ve su kaydırakları da çok eğlenceliydi. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Yemekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle başka bir tatil için buraya döneceğim.

2023-10-05 Ahmet

Bu oteldeki tatilimizden memnun kaldık. Deniz çok temizdi ve plajda güneşlenmek için yeterince şezlong vardı. Yemekler de lezzetliydi ve personelin ilgisi güzeldi. Otelin tesisleri de oldukça ferah ve temizdi. Sadece biraz daha fazla çeşitli aktivite sunulabilir

2023-10-10 Hakan

Bir haftalık tatilimiz boyunca Crystal Waterworld otelinde kaldık. Çok güzel bir deneyimdi. Odalar temiz ve ferah. Yemekler çok çeşitliydi ve lezzetliydi. Havuzlar büyük ve temizdi. Plajda şezlonglarda rahatlıkla güneşlenebildik. Personel de son derece yardımsever ve kibardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Elif

Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Otelin tesisleri oldukça temiz ve bakımlı. Yemekler lezzetliydi ancak restoranlardaki yoğunluk nedeniyle kimi zaman zorlandık. Havuzlar büyük ve su kaydırakları da çok eğlenceliydi. Plajda güneşlenerek keyifli vakit geçirebildik. Genel olarak çok memnun kaldık.

2023-10-20 Ceren

Otelin plajı çok güzeldi ve deniz de oldukça temizdi. Personel misafirperver ve yardımseverdi. Ancak servis bazen yavaş olabiliyor. Yemekler çeşitli ve lezzetliydi. Havuzlar çok büyük ve su kaydırakları da eğlenceliydi. Tesisler genel olarak çok temiz ve bakımlı.

2023-10-25 Halil

Bir haftalık tatilimizi Crystal Waterworld otelinde geçirdik. Otelin tesisleri çok temiz ve bakımlı. Havuzlar büyük ve su kaydırakları çok eğlenceliydi. Personel de çok yardımsever ve misafirperverdi. Yemekler lezzetli ve çeşitliydi. Plajda da güneşlenecek yer bulmakta zorlanmadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Selin

Otelin tesisleri temiz ve bakımlı. Personel yardımsever ve güler yüzlü. Ancak bekleme süreleri bazen uzun olabiliyor. Yemekler lezzetliydi ancak restoranlar çok kalabalık olabiliyor. Havuzlar temiz ve büyük. Plaj şezlongları rahattı ve deniz de temizdi.

2023-11-04 Can

Havuzlar çok temiz ve büyüktü. Yemekler çeşitliydi ve lezzetliydi. Ancak restoranlardaki yoğunluk nedeniyle bazen sıra beklemek zorunda kaldık. Personel ise genel olarak yardımsever ve kibardı. Plajda güneşlenmek için yeterince alan vardı ve deniz de oldukça temizdi.

2023-11-09 Derya

Otelin atmosferi ve dekorasyonu çok güzeldi. Tesisler temiz ve bakımlı. Personel yardımsever ve güler yüzlü. Yemekler çeşitli ve lezzetliydi. Havuzlar büyüktü ve su kaydırakları da eğlenceliydi. Plajda güneşlenerek rahatlıkla vakit geçirebildik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 İbrahim

Tatilimiz boyunca Crystal Waterworld otelinde kaldık. Personel misafirperver ve yardımseverdi. Yemekler çok çeşitliydi ve lezzetliydi. Havuzlar büyük ve su kaydırakları da eğlenceliydi. Plajda da rahatlıkla güneşlendik. Tesisler temiz ve bakımlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Crystal Waterworld?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?