Çorum Gençlik Merkezi yorumlar

Çorum Gençlik Merkezi yakın Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gazi Caddesi, Bahçelievler Mahallesi, Çorum, Çorum Merkez, Çorum, Black Sea Region, 19040

  • Adres: Çorum, 19030 Çorum Merkez/Çorum, Türkiye
  • Telefon: +90 364 223 10 22
  • Enlem, Boylam: 40.556752, 34.9685573

Çorum Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çorum Gençlik Merkezi yorumlar
2023-09-26 Ahmet

Gençlik Merkezi'ne ilk gittiğimde bekleme süresi oldukça uzundu. Ama sonunda içeri girdiğimde etrafın güzelliği ve atmosferin samimi olması beni etkiledi. Gençlik Merkezi'nde ücretler oldukça uygun ve sunulan hizmetlerin kalitesi de yüksek. Personel cana yakın ve yardımcı. Gençlik Merkezi'nden ayrıldığımda harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-26 Ayşe

Gençlik Merkezi'nde hoş bir atmosfer vardı, özellikle dekorasyon şaşırtıcı. Ancak hizmetin hızı biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldım. Sunulan hizmetlerin kalitesi iyi ve fiyatlar uygun. Personel genellikle dostça ve yardımcı oluyor. Genel olarak Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-09-26 Mustafa

Gençlik Merkezi'ni ilk kez ziyaret ettiğimde bana güzel bir izlenim bıraktı. Atmosfer sıcak ve samimiydi. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi iyiydi. Personel yardımsever ve cana yakındı. Gençlik Merkezi'nde zamanımı iyi geçirdim ve tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-16 Mehmet

Gençlik Merkezi'ne gitmek için sabırsızlıkla bekliyordum ama ne yazık ki beklemek zorunda kaldım. Gençlik Merkezi'nin dekorasyonu güzeldi ve atmosfer hoştu. Fiyatlar oldukça uygun ve hizmet kalitesi iyi. Personel dostça ve yardımcı. Gençlik Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Ali

Gençlik Merkezi'ne ilk kez gittim ve etkilendim. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve hizmet hızlı ve verimliydi. Gençlik Merkezi'nin atmosferi rahat ve samimiydi. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi iyiydi. Personel cana yakın ve yardımcı. Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım ve tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-05 Aysel

Gençlik Merkezi'nde hoş bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi kısaydı ve personel yardımcı oldu. Gençlik Merkezi'nin atmosferi sıcak ve samimiydi. Hizmetlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar uygun. Genel olarak Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-11-20 Merve

Gençlik Merkezi'ne gitmek için heyecanlıydım. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve hizmet kalitesi iyiydi. Gençlik Merkezi'nin atmosferi hoş ve sıcaktı. Fiyatlar makul ve personel dostça. Genel olarak Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım ve tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çorum Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?