Çocuk Diş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ARAS yorumlar

Çocuk Diş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ARAS yakın Cemre Eczanesi, 2/C, 6137. Sokak, Şenevler Mahallesi, Karaköprü, Şanlıurfa, Southeastern Anatolia Region, 63320

  • Adres: Şenevler, 6129. Sk. No:2a, 63320 Karaköprü/Şanlıurfa, Türkiye
  • Telefon: +90 530 109 00 63
  • Enlem, Boylam: 37.2161261, 38.7977941

Çocuk Diş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ARAS, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çocuk Diş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ARAS yorumlar

Hocamızın çocuğa ilgili yaklaşımı en zor işlemleri bile hiç bir sıkıntı yaşanmadan tamamladı. Urfa için bir değerdir Ahmet hocam teşekkürler

Ahmet hocam alanında uzman bir hocadır(İşinin ehli).Dün 9 yaşındaki kızımın aynı anda bir dişine dolgu yaptı.Bir dişini de çekti.Kendisinden çok memnun kaldık.Allah razı olsun kendisinden.Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu hocama götürebilirsiniz.

Anne babalar hic tereddüt etmenize bile gerek yok çocuklarınızı ahmet hocama gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz normalde yorum yapamayan biriyim ama çocuğumun 7 dişini 3 seansta bitirdi ve o kadar güzel yaklaşımı varki çocuklara yorum yapmayı kendimize borc bildim

2023-09-23 Ayse

Hocamızın çocuğa ilgili yaklaşımı en zor işlemleri bile hiçbir sıkıntı yaşanmadan tamamladı. Urfa için bir değerdir Ahmet hocam teşekkürler.

2023-09-23 Murat

Ahmet hocam alanında uzman bir hocadır(İşinin ehli). Dün 9 yaşındaki kızımın aynı anda bir dişine dolgu yaptı. Bir dişini de çekti. Kendisinden çok memnun kaldık. Allah razı olsun kendisinden. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu hocama götürebilirsiniz.

2023-09-23 Sevil

Anne babalar hiç tereddüt etmenize bile gerek yok çocuklarınızı Ahmet hocama gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Normalde yorum yapamayan biriyim ama çocuğumun 7 dişini 3 seansta bitirdi ve o kadar güzel yaklaşımı var ki çocuklara yorum yapmayı kendimize borç bildim.

2023-10-08 Ali

Hocaya götürdüğümüz çocuğumuz sonucunda diş problemimizi titizlikle çözdü. Önceden başka birçok diş hekimleriyle görüşmeme rağmen istediğim gibi çözüm yolu sunulamamıştı. Kendisi işinin ehli olduğunu kanıtladı. İlgi gösterdiğinden dolayı ahmet hocama teşekkürler.

2023-10-13 Filiz

Diğer diş hekimlerine göre çok daha iyi bir deneyimdi. Ahmet hocam çocuklarla çok iyi iletişim kuruyor ve onların rahatlamasını sağlıyor. Daha önceki deneyimlerimizden sonra bu bizim için büyük bir rahatlık oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Emre

Çocuğumuz diş hekimine gitmekten korkuyordu, ancak Ahmet hocama götürdüğümüzde ona ilgili ve rahatlatıcı yaklaşımıyla kaygılarını giderdi. Çok memnun kaldık ve tekrar teşekkür ederiz.

2023-10-23 Aylin

Bir süredir çocuğumu diş hekimine götürmekte problem yaşıyorduk. Ancak Ahmet hocamız, çocuğumuzun tedavisi sırasında çok sabırlı ve nazik bir şekilde yaklaştı. Çok memnun kaldık ve herkese tavsiye ederiz.

2023-10-28 Kerem

Çocuğumuzun diş problemi üzerine Ahmet hocamıza başvurduk ve son derece memnun kaldık. Sağladığı hizmetten çok memnunuz ve teşekkür ederiz.

2023-11-02 Gizem

Ahmet hoca sayesinde çocuğumuzun diş sorunu çözüldü. Kendisi çok bilgili ve tecrübeli bir diş hekimidir. Memnuniyetimizi dile getirmek için buradayız.

2023-11-07 Mert

Ahmet hocamızın ilgi ve titizliği sayesinde çocuğumuzun diş tedavisi hiçbir sorunla karşılaşılmadan tamamlandı. Kendisine minnettarız.

2023-11-12 Selin

Ahmet hocamız gerçekten harika bir diş hekimidir. Çocuklarla iletişimi mükemmel ve onları rahatlatmak için özen gösterir. Diş tedavisi konusunda hiç tereddüt etmeden götürebilirsiniz.

2023-11-17 Can

Ahmet hocamızın çocuklarla olan iletişimi ve yaklaşımı gerçekten harika. Kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz ve çocuğumuzun diş tedavisi için şüphesiz güvendeyiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çocuk Diş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ARAS?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?