Clinicpark ® Surgery in Turkey yorumlar

Clinicpark ® Surgery in Turkey yakın Mehmet Toprak Hastanesi, Ayçiçeği Çıkmazı, Cevizli Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34846

  • Adres: Cevizli, Bagdat St, D:547/1, 34846 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 706 60 00
  • Web sitesi: clinicpark.com
  • Enlem, Boylam: 40.9169079, 29.1455278

Clinicpark ® Surgery in Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Clinicpark ® Surgery in Turkey yorumlar

My journey with Clinicpark in Istanbul was an exceptional one. Opting for gastric sleeve surgery in Turkey was one of the best decisions of my life. The skilled surgeons and nurses made me feel comfortable throughout the process. The prices … Daha fazla

If you're looking for a dental clinic in Istanbul that offers excellent service, Dentco should be your first choice. I had a dental crown placed and was impressed by the skill and attention to detail of the staff. The pricing was … Daha fazla

I had liposuction in Clinicpark Turkey and the results have been outstanding. Not only are the surgeons/hospital/hotel some of the best in Turkey, but the prices are also really competitive!! What an excellent experience! ???? …

2023-09-19 Ayşe

İstanbul'daki Clinicpark ile olan seyahatim olağanüstüydü. Türkiye'de mide küçültme ameliyatını tercih etmek hayatımın en iyi kararlarından biriydi. Usta cerrahlar ve hemşireler, süreç boyunca rahat hissetmemi sağladı. Fiyatlar da makul.

2023-09-19 Ahmet

Mükemmel hizmet sunan bir diş kliniği arıyorsanız, Dentco ilk tercihiniz olmalı. Dişime bir kaplama yaptırdım ve çalışanların beceri ve detaylara olan dikkatine hayran kaldım. Fiyatlar da uygun.

2023-09-19 Fatma

Türkiye'deki Clinicpark'ta liposuction yaptırdım ve sonuçlar harika oldu. Cerrahlar/hastane/otel Türkiye'nin en iyilerinden olduğu gibi fiyatlar da gerçekten rekabetçi! Ne harika bir deneyim! ????

2023-10-04 Murat

Clinicpark, İstanbul'da yaptırdığım plastik cerrahi operasyonunda mükemmel bir hizmet sundu. Cerrahlar ve hemşireler profesyonel ve işlerinde uzmanlardı. Daha iyi bir sonuç elde edemezdim. Fiyatlar da makul. Teşekkür ederim Clinicpark!

2023-10-09 İpek

Sağlık Hizmetleri Ofisi'nden çok etkilendim. İlk görüşme ve atmosfer çok olumlu oldu. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Hizmetten memnun kaldım ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-14 Kemal

Dentco'da diş beyazlatma yaptırdım ve sonuçlar harikaydı. Personel çok profesyonel ve nazikti. Bekleme süresi kısa ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Zeynep

Türkiye'deki Clinicpark'ta yaptırdığım meme büyütme operasyonundan çok memnunum. Cerrahlar ve hemşireler çok profesyonel ve ameliyat öncesi ve sonrası bakımda beni rahatlattılar. Çok uygun fiyatlarla harika bir deneyimdi.

2023-10-24 Ali

Sağlık Hizmetleri Ofisi'ne gittim ve oradaki deneyimim harikaydı. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-29 Merve

İstanbul'daki Dentco'da dolgu yaptırdım ve sonuçlar mükemmeldi. Doktorlar ve personel çok yetenekliydi ve işlerinde çok profesyonel. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Emre

Clinicpark'ta yapılan obezite cerrahisi işlemi sonucunda büyük bir memnuniyet yaşadım. Cerrahlar ve sağlık personeli mükemmel çalıştı. Ödediğim paranın karşılığını aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Hande

Clinicpark'ta yaptırdığım burun estetiğinden çok memnunum. Cerrahlar ve hemşireler çok profesyonel ve nazikti. Tüm süreç boyunca rahat hissettim. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Levent

Dentco'da düzenli diş temizliği yaptırdım ve sonuçlar süperdi. Doktorlar ve personel çok profesyonel ve nazikti. Beş yıldızlı bir hizmet aldım. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Clinicpark ® Surgery in Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?