Citadel Wall Marker yorumlar

Citadel Wall Marker yakın Archaeological Site of Troy, 17-56, Tevfikiye, Çanakkale Merkez, Canakkale, Marmara Region

  • Adres: 17100 Kalafat/Çanakkale Merkez/Çanakkale, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.9574803, 26.2388541

Citadel Wall Marker, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Citadel Wall Marker yorumlar

Troy ..... Great Daha fazla

Truva Atı maketinin hatırasını çok beğendim, Truva şehrini sorgulayıp keşfetm … Daha fazla

2023-09-28 Troy

Great

2023-09-28 Hülya

Kültür Mirası Bina'yı keşfetmek için harika bir deneyim yaşadım. Bina, tarihi bir atmosfere sahip ve çok ilginç bir tasarıma sahip. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Bir sıkıntı yaşamadan keyifli bir ziyaret geçirdim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Emir

Bina, geçmişiyle büyüleyici bir deneyim sunuyor. Restorasyonun ne kadar iyi yapıldığına hayran kaldım. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Personel süper yardımsever ve nazikti. Bir daha ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-13 Elif

Kültür Mirası Bina'yı ziyaret etmek benim için çok memnuniyet vericiydi. Zengin tarihi ile etkileyici bir atmosfere sahip. Personel çok misafirperverdi ve her türlü sorumu cevaplamaktan mutluluk duyuyorlardı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-18 Nazım

Harika bir yer. Zengin bir tarihi olan bina gerçekten büyüleyici. Personel çok yardımcı oldu ve her konuda destek verdiler. Ürünlerin kalitesinin yanı sıra yapılan restorasyon da harika. Kesinlikle ziyaret etmeye değer.

2023-10-23 Zeynep

Kültür Mirası Bina'ya çok harika bir deneyim yaşadım. Atmosfer gerçekten tarihi bir his veriyor. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Restorasyon çok iyi yapılmıştı ve ürünler kaliteliydi. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-28 Eren

Bu kültür mirası binayı ziyaret etmek gerçekten çok keyifliydi. İlk izlenimim ve atmosferi etkileyiciydi. Ürün ve hizmetlerin kalitesi çok iyiydi. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı oldular. Para için değeri yüksekti. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-02 Nergis

Kültür Mirası Bina, beklediğimden daha iyi bir deneyimdi. İçerideki atmosfer oldukça etkileyiciydi. Personel çok yardımcı oldu ve her soruya cevap verdiler. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-07 Ahmet

Bu kültür mirası binasının atmosferi gerçekten büyüleyici. Restorasyon çok güzel yapılmıştı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel çok yardımcı oldu ve ziyaretim sırasında hiçbir sorun yaşamadım. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-12 Bengisu

Kültür Mirası Bina'dan harika bir deneyim yaşadım. Bina tarihi bir atmosfere sahip ve çok güzel tasarlanmış. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Herhangi bir sorun yaşamadım ve ürünlerin kalitesinden memnun kaldım. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-17 Murat

Kültür Mirası Bina'yı ziyaret etmek harikaydı. İçerideki atmosfer gerçekten büyüleyiciydi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. Restorasyon da çok iyi yapılmıştı. İyi bir deneyimdi.

2023-11-22 Ayşe

Bu kültür mirası binasını gezmek gerçekten keyifliydi. Ortam ve dekor harikaydı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Ürün ve hizmetlerin kalitesi çok iyiydi ve bina gerçekten büyüleyiciydi. Para için değeri çok yüksek. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Citadel Wall Marker?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?