çiğ köfte konağı yorumlar

çiğ köfte konağı yakın Bozkurt Caddesi, Cumhuriyet, Duatepe Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34379

  • Adres: Duatepe, Ergenekon Cd. 69/A, 34379 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 983 83 98
  • Enlem, Boylam: 41.052396, 28.983184

çiğ köfte konağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
çiğ köfte konağı yorumlar
2023-10-01 Ali

Çiğ köfte konağında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve misafirperverdi. Şili restoranının dekoru çok güzeldi ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve beklemek çok uzun sürmedi. Harika bir izlenim bıraktı ve kesinlikle para değerinde bir deneyimdi.

2023-10-01 Ayşe

Şili restoranında yediğim ciğer köftelerine bayıldım! Personel çok hızlı ve nazikti. Dekorasyon basit ama zarifti. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve beklemem çok uzun sürmedi. İlk izlenimimi ve ortamı beğendim. Harika bir değer için mükemmel bir seçenekti.

2023-10-01 Mehmet

Şili restoranında yemek yemekten çok keyif aldım. Personel çok dostane ve yardımseverdi.Bu restaurantın dekoru çok şık ve atmosfer de çok rahattı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve beklemek çok uzun sürmedi. İlk izlenimim ve ortamı çok hoşuma gitti. Fiyata değerdi ve tesisler de rahattı.

2023-10-16 Fatma

Çiğ köfte konağı Şili restoranı gerçekten harika bir deneyimdi. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Restoranın dekorasyonu çok şık ve atmosfer gerçekten rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve bekleme süresi çok uzun sürmedi. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Kesinlikle fiyatına değerdi ve tesiste herşey vardı.

2023-10-21 Mustafa

Şili restoranı çiğ köfte konağında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımcıydı. Restoranın dekorasyonu harikaydı ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve beklemem çok uzun sürmedi. İlk izlenim ve atmosfer çok iyi oldu. Kesinlikle fiyatına değerdi ve tesisler çok iyiydi.

2023-10-26 Emine

Çiğ köfte konağı şili restoranında harika vakit geçiriyorum. Personel her zaman çok yardımcı ve nazikti. Restoranın dekoru çok güzeldi ve atmosfer de çok rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve beklemek çok uzun sürmedi. İlk izlenimim ve ortamı çok beğendim. Fiyata değer ve tesisler çok temizdi.

2023-10-31 Murat

Şili restoranında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve misafirperverdi. Restoranın dekorasyonu çok güzel ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve beklemek çok uzun sürmedi. İlk izlenimim ve atmosfer gerçekten hoşuma gitti. Fiyatına değerindi ve tesisler oldukça rahattı.

2023-11-05 Hatice

Çiğ köfte konağında Şili restoranında mükemmel bir deneyim yaşadım. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Restoranın dekorasyonu harikaydı ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve beklemek çok uzun sürmedi. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Mükemmel bir değer için kesinlikle tavsiye ediyorum

2023-11-10 Ahmet

Şili restoranında gerçekten keyifli bir deneyim yaşadım. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Restoranın dekorasyonu zarif ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve beklemek çok uzun sürmedi. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı. Kesinlikle fiyatına değer ve tesisler çok rahattı.

2023-11-15 Ayhan

Çiğ köfte konağı Şili restoranında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve misafirperverdi. Restoranın dekorasyonu çok güzeldi ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve bekleme süresi çok uzun sürmedi. İlk izlenim ve ortam mükemmeldi. Kesinlikle fiyatına değer ve tesisler iyiydi

2023-11-20 Derya

Şili restoranı çiğ köfte konağının harika bir deneyimiydi. Personel çok yardımcı ve misafirperverdi. Restoranın dekoru çok güzeldi ve atmosfer çok rahattı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve bekleme süresi çok uzun sürmedi. İlk izlenim ve ortam çok memnun ediciydi. Fiyatına değer ve tesisler iyi durumdaydı

2023-11-25 Selin

Çiğ köfte konağı Şili restoranında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve nazikti. Restoranın dekorasyonu çok şık ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve bekleme süresi çok uzun sürmedi. İlk izlenim ve atmosfer çok iyiydi. Fiyatına değer ve tesisler çok temizdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? çiğ köfte konağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?