Çerkezköy kuzey Kafkas kültür ve Dayanışma dernegi yorumlar

Çerkezköy kuzey Kafkas kültür ve Dayanışma dernegi yakın Elektronet Büro Malzemeleri San.bTic. Ltd. Şti., Çorbacı Sokak, Çerkezköy, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Çerkezköy, Tekirdağ, Marmara Region, 59500

  • Enlem, Boylam: 41.290347, 28.0024483

Çerkezköy kuzey Kafkas kültür ve Dayanışma dernegi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çerkezköy kuzey Kafkas kültür ve Dayanışma dernegi yorumlar

nice environmen …

2023-09-26 Ayşe

Çok güzel bir mekan, harika bir atmosferi var. Garsonlar çok ilgili ve isteklerinizi hızlı bir şekilde yerine getiriyorlar. Kahveleri çok lezzetli, fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Mehmet

Çerkezköy kuzey Kafkas kültür ve Dayanışma derneği Kafeterya olarak hizmet veriyor. Mekanın gerçekten güzel bir konumu var. Müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor. Personel son derece samimi ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi, fiyatlar da makul. Özellikle kahveleri çok güzel. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-26 Ceyda

Burayı arkadaşımın önerisiyle keşfettim ve çok beğendim. Dekorasyonu ve ambiyansı çok hoş. Çalışanlar çok kibar ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteye değer. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-11 Hakan

Müthiş bir mekan! Buraya ilk gittiğimde çok etkilendim. Atmosferi çok sıcak ve rahatlatıcı. Garsonlar çok yardımsever ve güler yüzlü. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyidir. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-16 Gizem

Çok güzel bir mekan, buraya sıklıkla geliyorum. Çalışanlar çok misafirperver ve ilgili. Ürünlerin kalitesi çok iyi, özellikle kahveleri harika. Mekanın atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Ahmet

Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir mekan. Garsonlar çok ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi, fiyatları da makul. Atmosferi çok sıcak ve rahatlatıcı. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Fatma

Çok güzel bir kafeterya. Kaliteli ürünler sunuyorlar. Fiyatlar biraz yüksek, ama kaliteye değer. Atmosferi ve dekorasyonu çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 İsmail

Garsonlar çok hızlı ve ilgili. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Mekanın atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Nur

Kesinlikle harika bir mekan! Çok samimi bir ortamı var. Garsonlar çok ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Ürünlerin kalitesi de çok iyi, fiyatlar da makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Mustafa

Güzel bir kafe, çalışanlar çok ilgili ve kibar. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi, fiyatlar da uygun. Atmosferi ve dekorasyonu da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Elif

Çok güzel bir mekan, sık sık geliyorum. Çalışanlar çok yardımsever ve ilgili. Ürünlerin kalitesi çok iyi, özellikle kahveleri harika. Mekanın atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Emre

Kahveleri çok güzel olan bu mekanı arkadaşlarımın önerisiyle keşfettim ve çok beğendim. Çalışanlar çok kibar ve ilgili. Mekanın atmosferi de çok hoş. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteye değer. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çerkezköy kuzey Kafkas kültür ve Dayanışma dernegi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?